KAWAN / LAWAN (WHICH ONE YOU PREFER?)

7:27 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (11)

Kekadang korang pernah fikir tak


Dalam hidup korang ni




Ada ke yang layak dpt title "Best friend"



Pernah kah anda berjumpa dengan seseorang...



Yang betul2 boleh tolong korang time susah

Yang betul2 boleh teman ko kat mane saje ko pergi

Yang boleh dengar sume masalah ko pastu die tolong selesaikan tanpa sebarang bayaran

Boleh tahu semua rahsia ko tanpa bocorkan kat orang lain

Yang same minat ngan ko (senang cite satu kepala)

Yang paham dengan perangai ko

Yang x pernah lupakan ko klo nak ke mana2

Yang x pernah buruk2 kan ko

Kalau ada silisih faham cepat2 je mintak maaf

Klo ada makanan lebih boleh dikongsi

Yang selalu tunai janji

Yang mempunyai plan masa depan yang sama cam ko

Yang salu tegur kesalahan ko dengan baik









Dengan kata lain member



YANG KO BOLEH PERCAYA SANGAT SAMPAI BILA2..




kawan tidak semestinya - mesti wanita dgn wanita....lelaki dengan lelaki

(dengan kata lain bukan pakwe atau makwe korang ataupun bini korang)




DAN




korang percaya tak kat sesiapa disekeliling anda

-roomate
-housemate
-coursemate
-schoolmate
-jiran
-sepupu - sepapat
-sesiapa saja yang mengenali anda




DAN




Pernahkah anda berkecil hati dengan orang2 di atas

Pernah x korang rase yang mereka ni seorang yang busuk hati

Rasa nak shoot je muke diorang kalo boleh

X pernah ngaku salah walaupun jelas kesalahannya

Cepat melenting

Ego dan emo

Selalu menyuruh dan mengarah tanpa memikirkan masalah orang lain

Selalu meminta2








Adalah perlu kamu fikirkan




kalau ada kawan yang dipanggil rakan sehidup semati yang korang berjaya jumpa


mesti terdetik jauh di sudut hati korg



"biarlah aku yg pergi dulu"



Supaya die akan ingat kita hingga hembusan terakhir die

Dan legasi itu sampai ke bila2

Sumbangan dan jasa kita akn dia kenang






Tak tahu lah..



kekadng ape yang aku baca dlm blog capoi

aku teringat balik

aku ada terfikir





adakah hidup kita akan jadi lebih bagus

tanpa ad rakan yang digelar rakan baik





tak payah susah2 untuk jaga hati masing2

tak payah nak tunggu bila nak kemana2

tak payah nak susah2 tinggalkan makanan



_____________________________________________________



BUKAN SENANG NK CARI RAKAN YANG BETUL2 BAIK




DAN BUKAN SENANG NAK MENYESUAIKAN DIRI DENGAN RAKAN YANG KO BAIK





TAK TAHULAH...




MUNGKIN SATU MASA NANTI MESTI AKAN ADA SESORANG SEPERTI INI..





p/s : post kali ini aku x refer kat mana2 pihak..cuma sekadar permainan minda untuk semua..bende yang sama juga aku telah kongsi dengan "n" dan kami bersependapat bahawa selama kita hidup berpuluh2 tahun..belum tentu lagi korg akan jpe org seperti ini...anda pula bagaimana??

FORGET PCS...HELLO CHEMO RAYA!!

1:27 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (5)

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..................

abis gak pcs aku

aku pon x taw aku da buat elok2 ke tak

hope die nmpak yg elok

just

ada la......

byk gagap2

tibe2 blank...........................................................



wtf!!




aku da training byk kot

anyway

sume da setel

so aku agk suka + duka gak ah

ape yg aku blh conclude





Professional Communication Skills (3 C /H)----------> C





ak tgh risau shit kot

die bg aku B pon jadi ar

____________________________________________________

Dis upcoming saturday night c
hemo 0707 + 0708 gonna have a simple party!!!


just open house+raya2, amk satu 2 gambar and bachelor night!!haha.. x de ar


just rm15 for those who interested (invited actually)


red , white + black(major) theme

place =>seri iskandar





recquirement

-for those who willing to spend their time till 1am

-those who find her/himself an open-minded person (not free thinker or sciencetology) + can mingle up with anyone but still can handle the boundaries between both gender (ni korg pandai2 sendiri la eh)

-for those who
willing to stay (optional for man only) to have some extra-fun

-for those who have black (major) with red or
white attire

-those who willing to clean up the scene after the event without any annoying word including "AH!!"





activities

-activities may include perang belon di kaki, karok(telent search), bbq, and so on.. an unique cedera di mata will be provided for those who participate






limited for particular number of participant because of time constrain and management...we don't encourage you to attend this event if you might have some difficulties..in easy word "sape nak datang,datang ah..klo x nak pon x pe!! kami tiada hak nak paksa2 mahupun mengeluarkan memorandum"


but we really hope your contribution such an idea to make this event perfect and smooth





any inquiries+ideas


IJAT
JEPP
FRAI
ARUN
ZAZA
FAIQ
NASRI
AYAP
DONG
5
PIAN
SIMIS

&


AKU




so..


DATANG KELAS COMET ESOK TUK BAGI NAMA!! X NAK DATANG SUDAH...BUKAN KAMI YANG RUGI!!!




Ak tlh diamanahkan oleh KHAIRUL IZZAT JUHARMI (PM) + jepp TODEY (APM) utk jadi head log same ngan abg chapoi yg pemalas
..tu je point yang aku nk bagitaw kerana aku telah dipercayai

(bahasa melayu tibe2..kantoi ar malas nk translate blk)

reminder : only 5 days to go!!



CERITA PRA-SEJARAH BY SEJARAHWAN

11:13 PM / ~titik urine cruzados.inc /

ak mls nk cerita

link r kt sini

credit tok mantan pmmaf

http://bejahnz.blogspot.com/2009/10/coretan-emosi-untuk-mafian.html

TELUK BATEK ADANYA KAIN BATIK

11:56 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)


EXPLICIT CONTENTS





PIC





PIC





PIC





PIC






PIC






PIC






PIC









TENGOKLAH SENDIRI






KAMI TIDAK MENERIMA SEBARANG TAG DARI SESIAPA


























KAIN BATIK DI TELUK BATEK

4:40 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Pasal teluk batik


Anyway...

sesiapa yg terlibat secara langsung ataupun tidak...

anda mmg cambest!!

kita mmg seorang pemakai kain batik di teluk batek yang paling shit tapi handal

ada banyak gambar

tapi bukan semua boleh diupload kt sini

angkara terlalu banyak gambar2 parti liar

perkara tak berakhlak

perlakuan tak bermoral

gambar tidak senonoh dan tidak berpakaian






hell yeah!!!





BITCH party!!





better than raya kat rumah minah2 dan mamat2 course mates yang kurang ditegur!!!
::credit tok sarah halimi



watak2 utama dalam tra-gedik kain batik di teluk batek.......(ada sambungan tapi xoxo tak bagi tulis)


HICOM

chief da mission -captain nopal the sparrow a.k.a penjenayah tempang type A
a.p.m - aiman tak kesah a.k.a pailang berdarah LVL 0
treasurer - alep perut
setiausaha kehormat a.k.a watak penting dan utama - aku kot



LOGISTIC

pilot - azrul haiwan laut
co-pilot - cho bvlgana (betul ke eja nih)
buruh perkasa a.k.a haiwan pesisir pantai yg comel - bos



FNB

chef type A a.k.a tukang perap ayam sekali tolong pangang - jebon


PNP

photographer a.k.a tukang menyemak dan tidak ada sumbangan - nazep khimar-wari



SPECIAL TASK

watak sampingan - bakh-ti-tuih



itu je kot committee kami..so sape nak join our next event or any inquiries plz contact us directly via email or fax..phone call is strictly prohibited...


our next mission - Vegas USA


gambar akan di-post kelak