YOU'RE THE MAN!!

10:47 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (20)

MUHAMMAD ARIF BIN MOHAMED YOUSOP



thanks for willing to be my perfect bro..

you're da man

may Allah bless u..

thanks for da previous lesson...

i hope u know

i really miss u

love u very very much


****************************************************************************

don't cry my bro..

everyone will die soon

such a butterflies and hurricanes

EITHER NOW ON OR LATER

but Allah love you so much

in ramadhan and friday

what a wonderful, perfect day!!

although dis year we raya without u

but our heart still remind u wherever we go

whatever we do

although how hard dis man to accept it


****************************************************************************

don't tears my bro

we always pray for your success

such al-fatihah and yassin

for your new life

your new world

though your responsibility dat you give

very hard to hold it

but

i'll take it with my open heart

as new brother in dis family

as a leader man!!

hope you will rest in peace

AREP....

salam....


*************************************************************************************




Butterflies And Hurricanes - ~MUSE~



change,
everything you are
and everything you were
your number has been called
fights, battles have begun
revenge will surely come
your hard times are ahead

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

change,
everything you are
and everything you were
your number has been called
fights and battles have begun
revenge will surely come
your hard times are ahead

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

don't,
let yourself down
don't let yourself go
your last chance has arrived

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

APA YG ANDA PERLU TAHU PASAL DUGONG

7:55 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (2)

Disebabkan aku terpaksa menjaga dugong

Aku akan cerita sedikit

Apa yang best tentang dugong

Orangnya kah??

Tandasnya kah??

Pak gadnya kah??



Okes...mula2 anda perlu tahu camne cara untuk qualify masuk disini


1)Anda perlulah bungkus badan anda dengan selimut yang tebal dalam masa 48 jam..Oleh itu badan anda mampu untuk menjadi panas dalam tempoh terdekat..(dengan kata lain menecah suhu yg tinggi dalam 39degC)

2)Amik hingus pembawa wabak dan letakkan dalam mulut anda (sedap weh..sape nak aku nye)

3)Cari pembawa dan letak muka anda betul2 di mulutnya supaya bila die batuk terus masuk kat pale hotak anda

4)Apabila pergi ke klinik..buat muka yang paling serabai yang anda boleh buat...(ini x bermakna muka ayap baru bangun tido. x pon seperti rambut keteng)

5)Jangan lupa pakai jeket yang tebal ketika ke klinik supaya suhu badan ada tidak terdedah ke persekitaran dan mengurangkan takat didihnya

6)Cari sesiapa yang boleh menghantar anda ke klinik untuk menunjukkan bertapa sengsara nya penyakit anda

7)Jangan lupa sebelum pergi klinik jangan makan apa2..ini akan membuktikan bahawa anda hilang selera makan

8)Jangan menunjukkan simbol yang anda terlalu gembira untuk terpilih masuk ke duyung dihadapan doktor..tetapi tunjuklah muka pasrah dan rendah diri


Skarang anda perlu tahu apa yang ada di dugong


1)Anda akan menjadi anak raja kerana ada orang sudi mengambil dan menjemput anda ke klinik dan mengemaskan pakaian anda

2)Setalah sampai..anda jangan terkejut bila pak gad bertanyakan anda "ko mahu puase ke x esk??..nah ambil borang ini"..ini akan menjadikan diri anda terfikir dua kali untuk mengisi borang yang ada kolum tok puasa mahupun tidak

3)Anda jangan terkejut bila disekeliling anda kekurangan orang..(ye r..1 blok ni ada berape org la sgt)

4)Anda jangn terkejut bila ada orang yang makan dengan enaknya pada waktu tgh hari..(termasuklah aku hari ini...weh ini kebenaran doktor ditambah restu mak aku!!)

5)Anda jangan pelik sekiranya anda berfikir dua kali terhadap makanan yang diberikan samada makanan manusia ataupun kucing..(da sakit2 berkira lak..makan je r!!kat rumah pon nasi ngan telur je..sini ada ayam pe)

6)Anda jangan hairan bila anda tiada eksesori dan juga langsir

7)Ada orang yang akan mengejutkan anda diwaktu pagi..(beskan!!..cm kat rumah)

8)Dan paling penting sebelum sampai disini pastikan henset ada dicharge penuh dan ad kredit supaya mudah berhubung dgn dunia luar dengan kata lain menyusahkan orang lain jika mahukan makanan yg enak lagi


COOL FEVER

2:21 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Akhirnya..

Setelah kian lama berusaha..

Akhirnya aku berjaya gak dijangkiti wabak

Aku tidak berbuka dengan teman2 hari ini (x bermakna daku x puasa ye!!)

Tiada siapa ambil peduli

Tp post kalik ini..

Nak ucapkan terima kasih kepada manusia2

yang bernama

nuradi-bagi aku cool fever
anis-bagi aku soup
peja-bagi aku men psp
cho-teman aku g kafe


da la tuh..

aku nk tido

badan sudah lemah

selamat malam

FAKTA DAN AUTA TENTANG ADIB YOUSOP

10:52 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (20)

Semua mesti kenal kan dgn adib yousop. Die selalu jalan sorang2 pastu tetibe die gelak sorg2 pastu ckp2 da penat baru berhenti..Budak ni biasenye berpeleseran dipoket D dan v5. Jika anda ada erlihat die..jangan takut2 untuk tegur die..Die x ganas dan x menyerang bila berhampiran..

Sebenarnya..saya sudah lama kenal dgn budak ni..Die okay sebenarnya,cuma ada konflik dalaman yang tidak dapat diluahkan terbuku dalam hati terpendam menjadi bara menyebabkan insan bernama adib yousop ni die berperlakuan sukar diramal dan menjadi tanda-tanya kebanyakan musuhnya walaupun sebenarnya baik..Di sini saya ingin mengupas serba sedikit tentang musuh2 nya



RANKING INI DIBERIKAN PADA RATING MUSUH TERENDAH HINGGALAH YANG PALING TINGGI

10-BUKAN MANUSIA-Radio seberguna ini banyak kelebihan dan kekurangan..Adib tidak dapat mengulas beliau lebih lanjut kerana beliau akan hidup dalam dunia beliau walaupun apa jua sekalipun..


9-HASIMGO SETSUKE - Beliau ini seorang yang pendiam..walaupun begitu..die selau membuli adib dengan kata2 yang sangat pedas..beliau juga dikenali sebagai (machine-gun japanese trooper)..berpewatakan seperti yakuza dengan rambut yang disikat kemas kebelakang..beliau akan bercakap sehingga musuh lemah dan longlai seperti terkena tembakan machine-gun..


8-"S" GIRLZ- Kalau anda tersedar..Merupakan ketua kumpulan untuk GERAKAN WANITA YUNA...Gadis ini akan berjalan dengan pasukan tentera yang kuat..Pasukan tentera ini amat sukar dikalahkan oleh manusia biasa..Kehebatan beliau untuk memanipulasi kaum lelaki dan wanita dengan wajah dan gerak-geri kelentokan mereka menyebakan manusia lemah untuk bertarung dengan mereka..Kumpulan ini bermain secara blindsided ataupun backstab dengan mengeluarkan bisa2 dari belakang atau menyebarkan virus dari internet termasuk blog..Die juga selalu menghina adib tentang fizikal adib yang sedikit ganjil dan sering mengutuk organ tersebut...walaupun die pon sama je fizikal seperti adib tetapi masih tidak sedar..beliau masih lagi berpendirian 50-20-50 walaupun sebenarnya 50-50-50.


7-TENG-TENG-walaupun namanya seperti nama permainan..namun beliau ini juga amat berbahaya..selalu menyerang adib dengan menggunakan kuasa rambutnya..tidak banayak membuat jahat kepada adib cuma tahlah kenapa adib bagi die no ini..nasib baik kakak die lawa..adib pernah melamar tetapi dicerca dan dihina oleh beliau..


6-JEP"-Belaiu ini bermain agak kotor...beliau akan membunuh musuh sikit demi sikit sehingga musuh tidak bernyawa..kereta akan menjadi aset menarik ramai anak gadis untuk menyebelahinya..tidak tahu nak bagi no berapa...adib ckp letaklah no 6..


5-KUCING BERMISAI- beliau tidaklah seganas mana..cuma..tariannya menyebabkan musuh menjadi leka dan terkasima sebentar bila melihatnya..berperlakuan tidak normal di hadapan wanita tetapi ganas sebenarnya..mampu menyerang adib dari mana2 bahagian dan mampu meminta pertolongan dari orang2 kampung dan juga jin2 belaan rakan subahatnya..


4-THE PINKY!!-wanita ini mempunyai mulut yang amat leser..beliau dulu x sempat habiskan subjek sivik..cikgu die meniggal mungkin....beliau bertarung secara baik dengan menyerang dari bahagian depan..merupakan kakak kepada kucing bermisai...sangat ganas dan mampu menjadikan manusia kepada haiwan apabila terkena leteran beliau..walaupun begitu adib yousop jarang diserang di hadapan beliau cuma selalu kene tempias..


3-"N" WORD- BEliau juga dikenali dengan nama "awak tahu siapa"..Nama beliau tidak boleh disebut..jika tidak die akan menyerang bila diseru.berperlakuan vendermolt penjenayah alam mistri ini menggunakan kemahiran beliau berbahasa negeri dan juga kebijiksanaan dalam ilmu metafizik dan ilmu hisab menyebabkan kehebatan beliau selalu tidak dapat ditandingi..Seorang yang jujur,merendah diri (ini auta) dan sebagainya..Mempunyai satu nilai baik disebalik segala kejahatannya iaitu murah ilmu walaupun sebelum belajar dengannya anda terpaksa dimaki hamun terlebih dahulu..musuh ini agak ditakuti adib tetapi pada masa yang sama musuh ini juga menghormati guardian rumah adib..pelik!!! Rakan subahat JEP yang sentiasa berkomplot bersama untuk melakukan jenayah..


2-SGV-Merupakan budak motor yang selalu mengganggu kehidupan adib.Selalu menikam adib dari belakang dengan ayat manisnya.manusia ini bertalam2 mukanya...jika anda rasakan dipagi hari anda berkawan dengannya..awas!! anda patut membuka blog anda untuk lihat diri anda teraniaya..walaupun di pagi hari manusia ini bajet caring bagi air mahpun mengiakan kata2 anda..tapi anda masih perlu berhati2..manusia ini mempunyai agenda yang sukar diramal dan difahami..manusia ini juga akan mengeluarkan kata2 pedas tanpa mengira warna kulit dan bangsa..die juga mampu mengeluarkan bunyi2 pelik selepas berpuas hati XOXO dan itu merupakan tabiat buruknya yang sukar disedari oleh manusia biasa kecuali adib. Berhibernasi dengan kadar yang tinggi untuk menjana tenaga ketika menyerang musuh..Selalu menyanjung tinggi kunig diraja (saya pun x tahulah mengapa)


1-T-ZACK-hanya 3 ayat sahaja yang layak untuk beliau








































ANDA MEMANG TAHI!!!




Kata adib ko memanglah layak dapat no-1!!!






Disini anda sudah dapat tahu dimana fakta mahupun auta..dimana zahir mahupun batin..Jika anda pembaca sekalian terdengar gosip2 mengenai keburukan dan kejahatan adib yousop..lupakan sahaja...Untuk memang taktik musuh untuk mengalahkan musuhnya yang lain...Apa yang anda baca ini adalah benar dan tiada penipuan........






PCSUCKS

8:06 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

DAMN



TERUK BABI AKU NYE PCS




WAHAI MAJIDIN





BAGI LA MARKAH TINGGI..





DAPAT 13 PON JADI AR





BUKAN KAMI X TRENING





CUMA X CUKUP MASA





HARAP ANDA PAHAM



CONVO FISH!! 2ND CHAPTER

7:56 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

DAY 2

pagi

jd marshall dodgeball..PANAS SHIT..

congratz sape yang kalah..

time yoe mmg kaki pukul sejati..

korang mmg style!!





malam

ayap pgg tangan amy search..

die memegang bukan dipegang ye!!

sarah gunakan aku tuk mengambil gambar..

aku pegang kete artis..

capoi bg aku cupcake..

sedap

tp ayap yang sihat dan banyak makan makan 4!!



DAY 3

pagi main panah2 babi..

malam

aku pegang kete artis

tulis no aku kat kete aizat

jadi tali..

SATU HARI YANG SERONOK!!










KEPADA SESAPA YANG RASA2 AD MENJAYAKAN CONVOFISH INI...



KORANG MEMANG SEMAT..



EVENT YANG WALAUPUN NAMPAK PELIK TAPI STILL BEST..





PEKMA,KUDIN,BATANG,RAJA,BORG,SHAHRIL,KECIK,AIN,QUWAK,FARAH,SHIRA,ZICK, ACAP,ZUL,AMIR DLL!!


KAMU MMG TERBAIK..I'M LEGEND!!!

CONVO FISH!!

2:44 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Day 1

Dikala petang tiba kami amat penat..

Setelah hujan lebat tamat kami berehat..

Setelah hujan selesai turun kami bertugas kembali..

Ketika hampir malam kami mendapat ayamas

Ketika malam saya mengiringi seseorang untuk makan..

Setelah selesai semuanya saya turut makan sekali..

Setelah itu saya pergi melawat ke gerai yang ada.

Kemudian saya menolong 1 2 benda..

Dan seterusnya saya diberi sedikit tunjuk ajar..

Ketika tengah malam menjelma saya penat

Tetapi kami ada sedikit tunjuk ajar kedua..

Kami dimarahi atas kebebalan kepala otak kami..

Mereka segan tetapi saya tidak..

Kerana saya tidak lakukan sebarang kesalahan dan juga..

Saya sendiri pon tidak mempunyai rasa segan.

Sebelum itu..

Saya berjumpa dengan ramai komuniti disini..

Mereka memuji baju saya..

Dan sanggup bertaruh dan bergaduh sesama mereka..

Tetapi yang muat hanya seorang...

Beliau berbadan bidang, sasa dan digilai ramai wanita..

Nama beliau dirahsiakan..

Tetapi apa yang saya tahu dia tidak bwk motor sem ini

Moto beliau warna diraja

Beliau suka tengok cerita hantu..

Tetapi beliau tidak gerun..

Kerana beliau sangat berani..

EG beliau dapat A atas hasil usaha sendiri..

KESIMPULANNYA

Beliau memang layak untuk baju itu..

UNTUK ESOK..

SAYA AKAN BAGITAHU ESOK..

TAK PON LUSA..

TAK PON TULAT..

TENGOKLAH BILA2 SAYA SENANG..SAYA TULISLAH!!



TENG...

BLOGGER MADNESS

5:05 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (6)

AKU DAH MULA SUKE BLOG!!

TEMPAT CERITA BENDE NGARUT2..

KUTUK2 ORANG

MEMANG BEST!!

SO AKU NAK PESAN KEPADA BLOGGER2..

JANGAN LAH KECIK HATI KALU KENE KUTUK..

ATAUPON NAMA NAIK DALAM COMMENT MAHUPUN POST..

BIASELAH..

BUDAK2 LA KATAKAN..

SENANG2 MAKI LA BALIK DENGAN ALTERNATIVE YANG TERSEDIA..

credit tok: sgv,sang'c',si gediks 's',si poyo 'n', sebende 'ac', ny jer,iota, a, "JEP1234",dll

NAMA2 INI BANYAK BERJASA DALAM MENJAYAKAN BLOG AKU..

TANPA NAMA2 INI..

X DE LAH BLOG YANG BEST..

YANG BOLEH DIKUTUK SENANGTIASA..

p/s : tp sgv main kotor..x update blog..FISH r..cuak kene comments..

SO..

TERUSKAN USAHA UNTUK CARI AYAT YANG BERKIAS..

SUPAYA PROSES MEMAKI HAMUN BERJALAN NGAN LANCAR..

TAHNIAH DIUCAPKAN..

daripada:jutawan hai-o
(saya juga orang kampung anak petani, cucu nelayan yang berjaya)
_____________________________________________________________________

QUOTATION OF THE DAY

"BE a perfect student,DONT be a bookworm loser..."
(sang "c" : 1923-1956)
Dean list idaman rakyat jelata,Dean list juge ibarat neraka,KUNING diraja mengapa dijaja,Adakah impian rakyat serata negara.
(sgv : 1230-1314)



CEREKA SEORANG PANGLIPURLARA (PIGGGY BANK)

8:50 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Ada banyak yang best sejak dua menjak ini. Tidak lah sebest berborak dgn sgv dan mengutuk sang 'c'...tapi best la jugak..

(*best = seronok sampai rase nak buat sesuatu yang tak bermoral).

Ceritanya bermula daripada hari yang luar biasa..


______________________________________________________________________________


KHAMIS (6/8)

Hari ini aku tak keluar langsung..

Tapi..apa yang best eh??

Yang bestnya aku berposa dowh!!

Cool x??? (*puasa = puasa sunat (x=) puasa ganti)

So ad banyak bende aku makan hari itu..



Bende 1..p/s : ini bukan heineken ataupon jack daniel mahupon alcoholic beverage yang lain


Bende 2..
p/s : ini adalah halal dimakan tanpa unsur2 yang meragukan


Bende 3..

p/s : ini bukan anak babi golek


Bende 4..p/s : ini ialah..korang paham2 la sendiri


Ad lagi sebenarnya tapi aku tak makan bende2 yang lain..so aku tak leh nak tunjuk gambar itu..



KESIMPULANNYA..BEST X BERBUKA POSE DI RUMAH???

_________________________________________________________________________

JUMAAT (7/8)


Tak de bende juga yang menarik.

Bangun pagi da tengah hari

So sempat la jamah nasi goreng pastu pergi semayang (* semayang jumaat ye rakan2 bukan zohor mahupun qada' subuh)

Balik semayang makan satu bende....



Pastu da kenyang balik umah

Balik tu pon x wat ape cume ad minum satu bende




Lepas tu..mlam ad beli satu bende.....

Harga ditawarkan RM120

Setelah berkompromi atas dasar melayu tolong melayu dimana konsep ini ditentang keras oleh JACK atau nama sebenarnya ialah JACKO atau syazwan rusli yang beranggapan boleh merugikan dan tidak memajukan biznez melayu..Yeah!! MELAYU boleh!!

Dapatlah RM100

Setelah diungkit kisah lama dimana penjual berhutang RM5 kepada pembeli

Maka dapatlah RM 95

UNTUK...


*ini barang diimport dari negara kejiranan serantau kediaman jack..FUCK US!!

Puas ati lah!!

Eh sebelom tu..

Disebabkan hari terakhir di kl.

So rakan2 buat majlis perpisahan bajet tacing

Amat lancau sekali disitu

Tapi ok gak

Dapat makan free satu bende lagi serta satu minuman



PUAS HATI DOUBLE!!!

*credit tok nazep kerana tolong aku

_____________________________________________________________________________-

SABTU (8/8)

Di pagi hari macam bese..

Bangun pagi dah tegah hari sebenarnya

mak sudah masak sesuatu

dan juga bungkus sesuatu

untuk dibawa pulang

kejayaan dari hari khamis menyerlah hingga ke saat ini

SEHINGGLAH!!

Tiket kami kol 8.30pm

Aku di stesen ktm mid pada pukul 8.00p.m

Terpapar pada skrin tren akan bertolak ke rawang dalam masa 15mnt lagi

So aku tunggu

Tepat jam 8.15 pm

Ad suara minah bangsat cakap

"tren shuttle ke rawang akan tiba dlm masa 13mnt"

Dlm hati aku "wtf!!!"

X pe tunggu dan setelah tren tiba dalam waktu dicadangkan

Boleh lak nk lepak kl sentral lama2

FUK ar!!

Dah la beze 2 stesen jalan kaki lagi cepat kot!!

Akhirnya tiba di pudu pada jam 8.46 dan gagal menaiki bas dan terpaksa beli yang baru

Bas berikut pukul 10.15p.m tapi die buat bangsat sebab grk kol 11.30.pm

Ad 3 orang rakan sekelas di dalam bas itu tetapi kami tidak berborak


Sampai UTP TEPAT JAM 2.30 a.m (AHAD 9/8) YEAY!!

DAN SAYA JUGA BEBAS DARI MENGHIDAP PADEMIK SELESEMA BABI YANG MEMANGLAH BABI (SUHU BADAN AKHIR 36.5*C)


Kesimpulannya..

1) Langit x selalunya cerah
2) Jangan lah gedik2 nak g mana2 klo da tau bas tu lagi 30 mnt agi pastu pulak naik komuter kerana ktm dibawah pengaruh yahudi
3) Jangan pikir kalu makan sedap2 di rumah kat sini korg boleh makan sedap
4) Jangan lupa bayar utang tiket bas..DAMN!!! credit untuk CHO!!

ABES..TAMATLAH EPISOD SUKA DUKA SAYA..WUHHUU!



SILENT MODE!!

3:08 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

X de banyak cite nak pos..

since aku da sampai rumah

so x de mase nak post blog ni..

nak spend sket masa ngan rakan2 ngan saudara mara..



AHAD



Hari pertama aku dirumah..

Pagi ku tidur sampai ke petang. Terjaga pada pukul 4.00ptg..

Wah lamanya tidur..

Pukul 5 mandi dan lunch sekali ngan high-tea..

Pukul 8..

Kakak ajak makan pizza.

Pukul 12mlm... makhluk2 dan kupu2 malam ajak keluar pegi danau

Pukul 3..sampai juga di rumah

Pukul 4.. TIDO



ISNIN


*Sila rujuk jadual di atas



SELASA


Pukul 1.00 pagi..

Jalan2 di danau..

Ada orang buat shooting ('mek' yang belakon cerita salam pantai timur oo!!)..

Aku inter-frame..kejap2

Tak beli buah tangan dan cenderahati

Balik dirumah

Post blog..

Tidur.



Itulah apa yang aku buat sejak beberapa hari ini...amat busan...aktiviti yang dilakukan terlalu sama dari masa ke semasa..cuma masa yang menuntukan...cerita lanjut akan dikarang pada waktu dan ketika lain..aku tak de mood nak memaki hamun orang pada hari ini!!