FAKTA DAN AUTA TENTANG ADIB YOUSOP

10:52 PM / ~titik urine cruzados.inc /

Semua mesti kenal kan dgn adib yousop. Die selalu jalan sorang2 pastu tetibe die gelak sorg2 pastu ckp2 da penat baru berhenti..Budak ni biasenye berpeleseran dipoket D dan v5. Jika anda ada erlihat die..jangan takut2 untuk tegur die..Die x ganas dan x menyerang bila berhampiran..

Sebenarnya..saya sudah lama kenal dgn budak ni..Die okay sebenarnya,cuma ada konflik dalaman yang tidak dapat diluahkan terbuku dalam hati terpendam menjadi bara menyebabkan insan bernama adib yousop ni die berperlakuan sukar diramal dan menjadi tanda-tanya kebanyakan musuhnya walaupun sebenarnya baik..Di sini saya ingin mengupas serba sedikit tentang musuh2 nya



RANKING INI DIBERIKAN PADA RATING MUSUH TERENDAH HINGGALAH YANG PALING TINGGI

10-BUKAN MANUSIA-Radio seberguna ini banyak kelebihan dan kekurangan..Adib tidak dapat mengulas beliau lebih lanjut kerana beliau akan hidup dalam dunia beliau walaupun apa jua sekalipun..


9-HASIMGO SETSUKE - Beliau ini seorang yang pendiam..walaupun begitu..die selau membuli adib dengan kata2 yang sangat pedas..beliau juga dikenali sebagai (machine-gun japanese trooper)..berpewatakan seperti yakuza dengan rambut yang disikat kemas kebelakang..beliau akan bercakap sehingga musuh lemah dan longlai seperti terkena tembakan machine-gun..


8-"S" GIRLZ- Kalau anda tersedar..Merupakan ketua kumpulan untuk GERAKAN WANITA YUNA...Gadis ini akan berjalan dengan pasukan tentera yang kuat..Pasukan tentera ini amat sukar dikalahkan oleh manusia biasa..Kehebatan beliau untuk memanipulasi kaum lelaki dan wanita dengan wajah dan gerak-geri kelentokan mereka menyebakan manusia lemah untuk bertarung dengan mereka..Kumpulan ini bermain secara blindsided ataupun backstab dengan mengeluarkan bisa2 dari belakang atau menyebarkan virus dari internet termasuk blog..Die juga selalu menghina adib tentang fizikal adib yang sedikit ganjil dan sering mengutuk organ tersebut...walaupun die pon sama je fizikal seperti adib tetapi masih tidak sedar..beliau masih lagi berpendirian 50-20-50 walaupun sebenarnya 50-50-50.


7-TENG-TENG-walaupun namanya seperti nama permainan..namun beliau ini juga amat berbahaya..selalu menyerang adib dengan menggunakan kuasa rambutnya..tidak banayak membuat jahat kepada adib cuma tahlah kenapa adib bagi die no ini..nasib baik kakak die lawa..adib pernah melamar tetapi dicerca dan dihina oleh beliau..


6-JEP"-Belaiu ini bermain agak kotor...beliau akan membunuh musuh sikit demi sikit sehingga musuh tidak bernyawa..kereta akan menjadi aset menarik ramai anak gadis untuk menyebelahinya..tidak tahu nak bagi no berapa...adib ckp letaklah no 6..


5-KUCING BERMISAI- beliau tidaklah seganas mana..cuma..tariannya menyebabkan musuh menjadi leka dan terkasima sebentar bila melihatnya..berperlakuan tidak normal di hadapan wanita tetapi ganas sebenarnya..mampu menyerang adib dari mana2 bahagian dan mampu meminta pertolongan dari orang2 kampung dan juga jin2 belaan rakan subahatnya..


4-THE PINKY!!-wanita ini mempunyai mulut yang amat leser..beliau dulu x sempat habiskan subjek sivik..cikgu die meniggal mungkin....beliau bertarung secara baik dengan menyerang dari bahagian depan..merupakan kakak kepada kucing bermisai...sangat ganas dan mampu menjadikan manusia kepada haiwan apabila terkena leteran beliau..walaupun begitu adib yousop jarang diserang di hadapan beliau cuma selalu kene tempias..


3-"N" WORD- BEliau juga dikenali dengan nama "awak tahu siapa"..Nama beliau tidak boleh disebut..jika tidak die akan menyerang bila diseru.berperlakuan vendermolt penjenayah alam mistri ini menggunakan kemahiran beliau berbahasa negeri dan juga kebijiksanaan dalam ilmu metafizik dan ilmu hisab menyebabkan kehebatan beliau selalu tidak dapat ditandingi..Seorang yang jujur,merendah diri (ini auta) dan sebagainya..Mempunyai satu nilai baik disebalik segala kejahatannya iaitu murah ilmu walaupun sebelum belajar dengannya anda terpaksa dimaki hamun terlebih dahulu..musuh ini agak ditakuti adib tetapi pada masa yang sama musuh ini juga menghormati guardian rumah adib..pelik!!! Rakan subahat JEP yang sentiasa berkomplot bersama untuk melakukan jenayah..


2-SGV-Merupakan budak motor yang selalu mengganggu kehidupan adib.Selalu menikam adib dari belakang dengan ayat manisnya.manusia ini bertalam2 mukanya...jika anda rasakan dipagi hari anda berkawan dengannya..awas!! anda patut membuka blog anda untuk lihat diri anda teraniaya..walaupun di pagi hari manusia ini bajet caring bagi air mahpun mengiakan kata2 anda..tapi anda masih perlu berhati2..manusia ini mempunyai agenda yang sukar diramal dan difahami..manusia ini juga akan mengeluarkan kata2 pedas tanpa mengira warna kulit dan bangsa..die juga mampu mengeluarkan bunyi2 pelik selepas berpuas hati XOXO dan itu merupakan tabiat buruknya yang sukar disedari oleh manusia biasa kecuali adib. Berhibernasi dengan kadar yang tinggi untuk menjana tenaga ketika menyerang musuh..Selalu menyanjung tinggi kunig diraja (saya pun x tahulah mengapa)


1-T-ZACK-hanya 3 ayat sahaja yang layak untuk beliau








































ANDA MEMANG TAHI!!!




Kata adib ko memanglah layak dapat no-1!!!






Disini anda sudah dapat tahu dimana fakta mahupun auta..dimana zahir mahupun batin..Jika anda pembaca sekalian terdengar gosip2 mengenai keburukan dan kejahatan adib yousop..lupakan sahaja...Untuk memang taktik musuh untuk mengalahkan musuhnya yang lain...Apa yang anda baca ini adalah benar dan tiada penipuan........






20 comments:

Comment by ayapmatt on August 21, 2009 at 1:55 AM

i like to read ur blog...sggh lah blog i jugak...ngengengenge...eeeeee... malunyer!!!
(i ngah blushing nih...)

(refer to BLOGGER MADNESS post)

Comment by chapoi on August 21, 2009 at 2:34 AM

i also like to read your blog...bm awak dulu dpt A ek...pandai awak susun ayat....singgah la blog rahsia kecil kotor saye jgk ek...ngengengengengengengengengen...eeee....stim nye...(i tgh "brushing" ni)

refer la kt sape2 pon

Comment by ayapmatt on August 21, 2009 at 3:38 AM

eeeeeeeeeeee...
sdpnyer blog ni...
rase indah apabila membacanya...
ibarat cahaya yg menerangi alam semesta nan luas...umpama bulan disinari cahaya indah...
tidakkah saudara adib merasakan yg pesawah juga mempunyai cita-cita utk membanting padi setiap hari...pesawah ini amat penting dlm idop kita...
mengapakah saudara adib jarang pergi ke sawah...
adakah saudara adib seorang yg bandar...
tidakkah saudara adib merasakan yg dunia ini akan gelap dgn ketiadaan pesawah...
ketakutan yg pesawah alami sama seperti diri seorang petani...keletihan yg dialami oleh seorg pesawah sama sprt keletihan yg dialami oleh seorang polis...peluh yg menitis di tubuh pesawah sama byk seperti peluh yg menitis di tubuh seorang maple....dan begitu jugalah baunya...

akhir kata drpd kekanda...
sebutir nasi ibarat setitik air peluh pesawah...





(refer to BLOGGER MADNESS post's comment)

Comment by cruzados.inc on August 21, 2009 at 8:33 AM

rahsia kecil menyingkap pengalaman sebagai pesawah....

nganannganga.....ngengengenge.....

Comment by sarah on August 21, 2009 at 12:47 PM

ko tggu adib !

Comment by akemaLL on August 21, 2009 at 3:41 PM

manusia plg kejam chemical engineering 2009. u declare war wif us? wait 4 the post in 10 diffrent blogs!!!!

Comment by ayapmatt on August 21, 2009 at 8:15 PM

ko dh melampau...
aku dh siapkan barisan hadapan tentera aku...
utk menyerang ko...
berjaga-jagalah sebelom terlamabat...
ko mgkin akan diserang 2-3 saat lg...
pggl lah pesawah utk memback up ko...
hahahaha...
ayuh rakan2 kita serang!!!!!

Comment by cruzados.inc on August 22, 2009 at 9:12 AM

barisan pesawah siap sedia!!i like mat rempit!!

Comment by ayapmatt on August 22, 2009 at 4:23 PM

isk(200X)saya syamsul yusof(bukan nama sebenar)...kehidupan saya hari2 begitu menyedihkan kerana sy slalu dipaksa menghidu bau mulut saudara capoi selepas beliau baru bgn drpd tidor yang panjang...sy x sanggop lg krn mase depan sy mnjd semakin gelap...ini adalah kerana dr hari ke hari deria bau sy semakin kurang dan x berkesan...ini disebabkan tindak balas kimia yg dihasilkan drpd mulot saudara capoi...isk(200X)...sy sgt sedih...
hari2 sy menangis dan termuntah selepas pukul 7 pg...krn pd waktu itu beliau bgn drpd tidor...sy x berani melawan krn beliau mempunyai power yyg sgt hebat...iaitu 'semburan air penawar duka'...pnjgkn name power beliau...isk(200X)...di kuantan dh 15 org mati krn terkena power beliau...
sy harap saudara penulis membalas dendam bg pihak saya...penderitaan sy dh x tertanggung dh...adakalanya sy terfikir utk bunuh diri tetapi pabila sy terfikirkan lisa surihani dan diana danielle yg setia menunggu sy hingga kini...sy tabah...
isk(200X)....tlg lah...

isk(200X)...
isk(200X)...

Comment by cyclohexane on August 22, 2009 at 8:17 PM

AYAPMATT LOMPAT PARTI??

-ayapmatt sudah join adib??
-apakah yg d lakukan oleh capoi sehingga beliau mngambil kputusan yg begitu drumstick??
-adakah krn cinta mereka?? atau cutting bdn adib yg 'menggiurkan'..?
-sebilangan populasi rkyat sungkai amatlah terkejut dgn berita ayapmatt lompat parti..
-diminta ADUN V4D,En Capoi memberi ulasan

Comment by ayapmatt on August 22, 2009 at 9:45 PM

tlg lah saudara adib...
musnahkan saudara capoi...
beliau dh ramai menghasut penduduk dunia...
penderitaan sy dh x tertanggung dah...
tlg lah balas dendam utk saya...
sy sentiasa menyokong saudara adib...
tlg lah(200X)...
isk(200X)
isk(200X)

Comment by ayapmatt on August 22, 2009 at 10:12 PM

saya firdaus ramli(bukan nama sebenar)...pengerusi PERSATUAN ANTI SANG CAPOI(PASC)SELANGOR ingin menyatakan bahawa tindakan penulis amat bernas skali...kami menyokong 100 pratus...utk pengetahuan saudara penulis, kami mempunyai 90000 org ahli berdaftar dan 1000000 org lg menunggu pengesahan drpd Pak Samad penghulu mukim Jengka...jgn risau krn tindakan saudara akan mndpt sokongan ramai pihak...bln dpn kami akan melancarkan mogok anti capoi di Pengkalan Chepa dan juga di beberapa perkampungan org asli sekitar Pahang...200000000 org asli dan pulau dijangka hadir...
jgn risau saudara krn anda di pihak yg benar2 belaka...

Comment by ayapmatt on August 23, 2009 at 6:47 AM

weh adib!!!knape ko syp je!!!
ko nk biarkan saje capoi dan konco2 nye menjatuhkan ko...
tlg lah bgn wahai shbt ku...
igt kembali perjuangan kita sewaktu dahulu menentang penjajah Britain bersama Tok Janggut...
aku sentiasa menyokong ko...
lawan sang capoi itu...
jgn biarkan diri kau dipijak olehnya...
hancurkan juga konco2 nya yg keparat itu...
tiada guna kau berdiam diri sebegini...
igt lah bhw ko di pihak yg benar2 belaka...

Comment by mcddy on August 23, 2009 at 11:18 AM

aku rse cam taw j no 8 tuh sape..mesti berasap musuh ko bernombor 8 ..ngeeee

Comment by cyclohexane on August 23, 2009 at 3:02 PM

hanya 1 kata2 ku padamu..




adib bontot!

Comment by cruzados.inc on August 23, 2009 at 6:33 PM

nak cakap ape eh..
x tahu la..

saya kan pelajar pintar..x mahu kutuk2 ini...

Comment by katrina on August 24, 2009 at 5:28 PM

dear ADIB,

dont worry, geekatfaa sentiasa menyokong kamu! hidupppp adib! yeahhhhh baby!

V(^_^)V
peace out yaw! :P~

Comment by ayapmatt on August 24, 2009 at 7:22 PM

yeah idop adib!!!

Comment by cruzados.inc on August 24, 2009 at 9:56 PM

wow..
amat bangga dapat sokongan moral rakan2..

trimas pada semua yang menyokong saya..

Comment by chapoi on August 26, 2009 at 6:52 PM

2 benua.....

Post a Comment