SAYA SUKA RUMAH SAYA

6:05 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

SAYA SUKA RUMAH SAYA KERANA :




BOLEH TIDO SEPUAS-PUASNYA

BOLEH MAKAN SEMAKAN-MAKANNYA

BOLEH BERONLINE SEONLINE-ONLINE NYA

BOLEH BERJALAN SEJALAN-JALANNYA

BOLEH MEMBELI BELAH SEBELAH-BELAHNYA

BOLEH BERSENAM (AUTA) SESENAM-SENAMNYA

BOLEH MENGUTUK ORG DI FACEBOOK SEFACEBOOK-FACEBOOK NYA

BOLEH MENGULANG KAJI PELAJARAN SEPALAJARAN-PELAJARANNYA

BOLEH BERGULING SEGULING-GULINGNYA




DENGAN KATA LAIN



RUMAH ADALAH TEMPAT YANG TIDAK BOSAN DIBANDINGKAN DENGAN UNIVERSITI



TAPI..



JIKA WANG TIADA..SEMUA DIATAS TIADA MAKNANYA..DAN AKU TERSEDAR BAHAWA HASSAN MERICAN SUDAH TIDAK MENYAYANGI AKU LAGI...



p/s : bahasa melayu aku mmg begitu

SAYA TAK SUKA UNIVERSITI SAYA

11:34 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (3)

Adakah anda cukup bagus dengan memasuki universiti??

Jelas jawapannya tidak atas dasar............



1. Universiti saya sangat bosan ketika ini

2. Universiti saya meninggalkan byk kerja untuk diuruskan

3. Universiti saya tiada makanan best yang dijual dikala ini

4. Universiti saya tiada ramai yg perempuan yg mendapat jolokan hot damn pada waktu ini

5. Universiti saya tak memberikan elaun makan dan sara hidup

6. Universiti saya membuangkan masa saya yang biasanya terbuang dengan cara yang lebih efektif

7. Universiti saya sangat sunyi tanpa diganggu suasa hiruk pikuk kemajuan dan pebandaran





dengan kata yang lebih mudah




SAYA TIDAK SUKA UNIVERSITI INI




terima kasih...




nukilan manusia tertekan + jiwa kacau di v2A-221



p.s:-bila nk hari sabtu ini??

NUR AMINA KE TZ??

11:20 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (2)

Mesti ada segelintir pihak yang ingin beristerikan wanita macam nur amina..

Apa yg saya maksudkan nur amina di dalam tv3

Bkn pelakon nur amina ye sekalian..

Begitu jugalah saya dan adalah 2 3 orang yg bersependapat

Good looking, baik nak mampus sampai pijak semut pon semut tu boleh pijak balik kaki die, dll

Kenapalah nur amina tu cume watak je..

Kalo ada betul2 kan bagus

Da lame da ak kumpul duit tggl kasi standby mak aku gi meminang je

Sape yg nak die jugak..atau ad niat untuk hantar pinangan gak..

G mam same anda..aku sanggup kelar leher korang..haha

Tp kalo da
ustaz hassan yg nak..nk wat cmne..

saya sbagai aidil, sy sggup berkorban..

Aku dgn tibe2 minat kat architecture..ak nk pindah ke uia nex sem..

Klo dapat offer kat sydney uni pon ok gk

Pastu aku doalah anak aku mulut x mcm longkang

Dengan kate yg lebih mudah..mulut cm sarah..(bkn sarah halimi ataupun srah raisudin)

Agaknye die dulu lahir dari perut kucing kot..

Tu pasal jadi cmtu



Biar ckp byk tapi x yah la sakit perut memanjang



Kalo aku ada anak cmtu..1st plan aku sula mulut die..

Tp sy kan aidil..x kn lah ad niat jahat cmtu





DAN SAYA MENGAKU DAN DENGAN BANGGANYA SAYA ORANG KUALA KANGSAR PERAK!!!



Katrina tu pon cm boleh buat bini gak...ish..nk pilih mane satu ni..






p/s:- sebenarnye aku x de point nk update ape..cume aku nak bagitahu..nur kasih mmg terbaik...akhirnya malaysia dpt jgk buat cerita terbaik..aku maksudkan paling terbaik.. dr bazir2 buat cerita cm pisau cukur ke, jalang ke, bohsia ke...asal die x buat 100000000 filem standard2 cmni..Mmg la cerita die agk cliche.. dr episod 2 aku da taw ending die cmtu..tapi die punye flow mmg terbaik..aku sampai demam2 tgk cite tu..sape rase hati keras..muke otai..gangster malaya..segan kene kutuk tgk citer melayu jiwang2 cm bapok...sangat rugilah anda2...keteng dulu pon gangster malaya gk tgk gk citer tu.

HARI LAHIR

6:15 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

30 November




RAMAI BETUL ORANG YANG DILAHIRKAN TARIKH NI







JUST NAK WISH





SELAMAT HARI JADI ABAH +AREP




p/s:- taun ni abah sambut sorg2..biase ada partner!!

ANDA ANAK YANG TAAT KAH??

4:14 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (2)

Hmmm...kali ni lebih kepada renungan sebenarnye ....tapi boleh la gak nk kata pemerhatian haha...pemerhatian yg dibuat di tanah perkuburan....tumpahnya air mata seorg insan bernama lelaki...

Sbg lelaki aku tau betapa susahnya lelaki nak menitiskan air mata...tapi bila bicara mengenai kematian dan tanah perkuburan maka ramai rupenye lelaki yg telah menitiskannya di sana.....

Kisah 1 :

menurut cerita ibu & abah aku....ada seorg bapa yg juga hari2 dtg ke tanah kubur seringkali kelihatan sugul dan tak bermaya....suatu hari ibu tergerak untuk bertanya dkt lelaki tersebut....rupanya die melawat kubur anak lelakinya....anaknya seorg yg agak berjaya....gaji sebulan dlm RM 10,000...sudah berkahwin dan meninggalkan 3 org anak....sepanjang hayat...arwah merupakan anak yg paling baik....arwah telah membeli sebidang tanah, membina sebuah pondok kecil di sana dan bercucuk tanam....rutin harian arwah sebelum pulang ke rumah dari tempat kerja arwah akan singgah di pondok tersebut...arwah akan bercucuk tanam hingga maghrib dan tibanya maghrib arwah akan bertafakur di sana sehingga lah isya'...lepas isya' barulah arwah luangkan masa dgn keluarga....biasanya hasil tanaman arwah akan sedekahkan kepada rakan-rakan sepejabatnya....suatu hari arwah memberitahu bapanya bahawa, di pondok tersebut rasanya seperti di syurga...aman sgt....arwah juga berpesan dkt bapanya...bila beliau meninggal nanti...pelajaran anak2nya telah di insuranskan sebyk 1 juta....dan beliau juga ada socso untuk kemudahan isterinya nanti....akhirnya dgn takdir Allah...beliau telah menghembuskan nafas terakhir akibat kemalangan sebaik sahaja pulang dr pondoknya.....bapa arwah seakan2 tidak boleh menerima kenyataan anaknya meninggal di usia muda...anak yg paling rapat dgn arwah pergi menghadap Ilahi terlebih dahulu berbanding dgn dirinya yg telah lama melihat dunia....sygnya bapa tersebut kepada anaknya digagahkan juga kudrat tuanya untuk menziarahi pusara anaknya....air mata lelakinya tidak pernah kering untuk itu....

Kisah 2 :

Jalan ceritanya lebih kurg mcm cerita di atas.....hari2 ibu bapanya melawat pusara anak lelakinya....anak yang berjaya..sanggup bekerja untuk ibu bapa..juga anak lelaki itu meninggal akibat kemalangan pulang dr tempat kerja....



Apa yg aku nampak dkt sini....anak2 yg meninggal semuanya anak2 yg rapat dgn ibu bapanya,meninggal di usia muda dan terlibat dgn kemalangan begitu jugalah halnya dgn arwah abang aku....sehingga aku terfikir...adakah Allah begitu syg dgn anak2 yg taat kepada ibu bapanya, sehingga Dia menemukan ajal yg terdahulu kpd mereka??...aku terfikir jugak...agaknya kalau tidak dipertemukan ajal mungkin arwah tidak setaat tu pada masa dpn.....mungkin juga......wallahualam....



Aku bersyukur...ibu dgn abah cukup tabah menerima dugaan-Nya....zahirnya mereka boleh terima seadanya pemergian arwah....tapi batinnya hanya mereka sahaja yg tahu....hari itu,saat itu tidak mungkin dilupakan hingga ke akhir hayat.


Dah lama dah abang aku pergi..hari ini..tibe2 je aku mimpi kat die..die masih hidup lagi kat mimpi tu..tapi yang peliknya hanya beberpa orang je yang boleh tengok die termasuk keluarga aku dan segelintir kenalan arwah...mungkin ini sume nak menyedarkan aku yang aku dah semakin lupakan dia kerana aku terlalu sibuk mengejar kejayaan dunia...




p/s :- credit utk kakak aku yang penat tulis tp aku copy paste je..sume ini untuk bacaan ramai sebagai renungan...adakah anda cukup taat kepada ibu bapa anda..bukan aku nak cakap abang aku dulu baik sangat cume die tu spesis jarang mengeluh kalau mak aku ke bapak aku ke suruh die buat bnde2 yang kita sendiri pon malas nak buat..mungkin die rasa yang die tu satu2 nya harapan keluarga die...ye lah anak lelaki sulung...mgkin juga..daripada cerita ini..sume ini mungkin kebetulan dan semuanya telah disusun oleh-Nya dari awal lagi..mungkin ada hikmah sebalik sume ini..wallahualam..pikir2 kanlah ye...

KENAPA ANDA MAHU JADI YANG TERBAIK

1:09 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

PENAH TAK KAMU SUME TERPIKIR

APAKAH ALASAN BERNAS UNTUK JADI YANG TERBAIK

TAK KISAH LAH

BDK SUKAN KE

BDK 4 FLAT MEMANJANG KE

BDK PALING CANTING DAN DIGILAI RAMAI KE

HEAD BOY KE








PENAH TAK SEMASA KORANG KEJAR SUME NI


KORANG PENAH TERPIKIR APA TUJUAN KORANG LAKUKAN





BAGI ORANG ISLAM FIRST OF COURSE LA UNTUK DAPAT KEREDHAAN ALLAH



TAPI SIAPA PULA SELEPAS ITU..



SIAPA EH???




DIRI KITA KE
MAK KITA KE
APAK KITA KE
ATOK KITA KE
ADIK BERADIK KE
LECTURER KE
MANAGER SCHLUMBERGER KE
ZAHK
HASSAN MERICAN??




APE SEBABNYE??





NAK JADI JUTAWAN TIME BESAR KE
NAK JADI BANGSAWAN YANG DISANJUNG KE
NAK KEJAR HARTA DUNIA KE
NAK XARI KEJAR YANG KORANG TERINGIN SELAMA NI KE
UNTUK PUASKAN DIRI SENDIRI KE



...................................................................permainan minda adib...............................................................

CERMIN

6:10 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)



AKAN KU LEBIH GEMBIRA BEGINI



LIHAT CERMIN




SENYUM





KATAKAN PADA DIRI SENDIRI




ADAKAH AKU HARI INI SEPERTI SEMALAM!!!






KADANG-KALA HIDUP ANDA LEBIH GEMBIRA JIKA BERSENDIRIAN






FINALE AND STADI WEAK!!

3:14 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (2)

RAMAI YANG SUDAH TAHU MARKAH PCS AKU

SEGAN PULAK AKU

TAPI JANGANLAH CAMTU

AKU X SUKA
BENDA INI DIHEBOH2 KAN

BIARLAH MENJADI RAHSIA

ORANG BODOH BIAR DIAM DARI BERBICARA

ORANG BODOH MMG MUKA KENE REPEAT PAPER

ORANG BODOH SELALU MEMBODOHKAN DIRI SENDIRI

YE R

SUME NI MCM AKU

DAH LA MARKAH PON X TINGGI

NAK CERITA KAT ORANG


***************************************************************************

APA AKU MEREPEK NI.
..sebenarnya untuk pengatahuan sanak saudari saya ini kurang bijak dan ingin dorangan di kala genting ini..Saya amat berharap anda menolong saya seadanya...Saya cuma nk dapat B+ tok suma paper sem ni.PLZ!!

KEGAMBARAN

8:46 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (3)

ini kegambaran bersama artis





ini kegambaran bersama chemo




sebenanya...tak de point pon nak post kali ini....cume nk wish luck for final exam je. Klo nk repeat biarlah rmi2...x yah la segan2 nk memeriahkan majlis utk repeat paper ok?? mak aku pnh ckp..kalau nk berjaya biar sama2 kalau nk fail pon sama2 gak kot..ak da tau gred pcs aku...yeay!!



KAWAN / LAWAN (WHICH ONE YOU PREFER?)

7:27 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (11)

Kekadang korang pernah fikir tak


Dalam hidup korang ni




Ada ke yang layak dpt title "Best friend"



Pernah kah anda berjumpa dengan seseorang...



Yang betul2 boleh tolong korang time susah

Yang betul2 boleh teman ko kat mane saje ko pergi

Yang boleh dengar sume masalah ko pastu die tolong selesaikan tanpa sebarang bayaran

Boleh tahu semua rahsia ko tanpa bocorkan kat orang lain

Yang same minat ngan ko (senang cite satu kepala)

Yang paham dengan perangai ko

Yang x pernah lupakan ko klo nak ke mana2

Yang x pernah buruk2 kan ko

Kalau ada silisih faham cepat2 je mintak maaf

Klo ada makanan lebih boleh dikongsi

Yang selalu tunai janji

Yang mempunyai plan masa depan yang sama cam ko

Yang salu tegur kesalahan ko dengan baik









Dengan kata lain member



YANG KO BOLEH PERCAYA SANGAT SAMPAI BILA2..




kawan tidak semestinya - mesti wanita dgn wanita....lelaki dengan lelaki

(dengan kata lain bukan pakwe atau makwe korang ataupun bini korang)




DAN




korang percaya tak kat sesiapa disekeliling anda

-roomate
-housemate
-coursemate
-schoolmate
-jiran
-sepupu - sepapat
-sesiapa saja yang mengenali anda




DAN




Pernahkah anda berkecil hati dengan orang2 di atas

Pernah x korang rase yang mereka ni seorang yang busuk hati

Rasa nak shoot je muke diorang kalo boleh

X pernah ngaku salah walaupun jelas kesalahannya

Cepat melenting

Ego dan emo

Selalu menyuruh dan mengarah tanpa memikirkan masalah orang lain

Selalu meminta2








Adalah perlu kamu fikirkan




kalau ada kawan yang dipanggil rakan sehidup semati yang korang berjaya jumpa


mesti terdetik jauh di sudut hati korg



"biarlah aku yg pergi dulu"



Supaya die akan ingat kita hingga hembusan terakhir die

Dan legasi itu sampai ke bila2

Sumbangan dan jasa kita akn dia kenang






Tak tahu lah..



kekadng ape yang aku baca dlm blog capoi

aku teringat balik

aku ada terfikir





adakah hidup kita akan jadi lebih bagus

tanpa ad rakan yang digelar rakan baik





tak payah susah2 untuk jaga hati masing2

tak payah nak tunggu bila nak kemana2

tak payah nak susah2 tinggalkan makanan



_____________________________________________________



BUKAN SENANG NK CARI RAKAN YANG BETUL2 BAIK




DAN BUKAN SENANG NAK MENYESUAIKAN DIRI DENGAN RAKAN YANG KO BAIK





TAK TAHULAH...




MUNGKIN SATU MASA NANTI MESTI AKAN ADA SESORANG SEPERTI INI..





p/s : post kali ini aku x refer kat mana2 pihak..cuma sekadar permainan minda untuk semua..bende yang sama juga aku telah kongsi dengan "n" dan kami bersependapat bahawa selama kita hidup berpuluh2 tahun..belum tentu lagi korg akan jpe org seperti ini...anda pula bagaimana??

FORGET PCS...HELLO CHEMO RAYA!!

1:27 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (5)

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..................

abis gak pcs aku

aku pon x taw aku da buat elok2 ke tak

hope die nmpak yg elok

just

ada la......

byk gagap2

tibe2 blank...........................................................



wtf!!




aku da training byk kot

anyway

sume da setel

so aku agk suka + duka gak ah

ape yg aku blh conclude





Professional Communication Skills (3 C /H)----------> C





ak tgh risau shit kot

die bg aku B pon jadi ar

____________________________________________________

Dis upcoming saturday night c
hemo 0707 + 0708 gonna have a simple party!!!


just open house+raya2, amk satu 2 gambar and bachelor night!!haha.. x de ar


just rm15 for those who interested (invited actually)


red , white + black(major) theme

place =>seri iskandar





recquirement

-for those who willing to spend their time till 1am

-those who find her/himself an open-minded person (not free thinker or sciencetology) + can mingle up with anyone but still can handle the boundaries between both gender (ni korg pandai2 sendiri la eh)

-for those who
willing to stay (optional for man only) to have some extra-fun

-for those who have black (major) with red or
white attire

-those who willing to clean up the scene after the event without any annoying word including "AH!!"





activities

-activities may include perang belon di kaki, karok(telent search), bbq, and so on.. an unique cedera di mata will be provided for those who participate






limited for particular number of participant because of time constrain and management...we don't encourage you to attend this event if you might have some difficulties..in easy word "sape nak datang,datang ah..klo x nak pon x pe!! kami tiada hak nak paksa2 mahupun mengeluarkan memorandum"


but we really hope your contribution such an idea to make this event perfect and smooth





any inquiries+ideas


IJAT
JEPP
FRAI
ARUN
ZAZA
FAIQ
NASRI
AYAP
DONG
5
PIAN
SIMIS

&


AKU




so..


DATANG KELAS COMET ESOK TUK BAGI NAMA!! X NAK DATANG SUDAH...BUKAN KAMI YANG RUGI!!!




Ak tlh diamanahkan oleh KHAIRUL IZZAT JUHARMI (PM) + jepp TODEY (APM) utk jadi head log same ngan abg chapoi yg pemalas
..tu je point yang aku nk bagitaw kerana aku telah dipercayai

(bahasa melayu tibe2..kantoi ar malas nk translate blk)

reminder : only 5 days to go!!



CERITA PRA-SEJARAH BY SEJARAHWAN

11:13 PM / ~titik urine cruzados.inc /

ak mls nk cerita

link r kt sini

credit tok mantan pmmaf

http://bejahnz.blogspot.com/2009/10/coretan-emosi-untuk-mafian.html

TELUK BATEK ADANYA KAIN BATIK

11:56 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)


EXPLICIT CONTENTS





PIC





PIC





PIC





PIC






PIC






PIC






PIC









TENGOKLAH SENDIRI






KAMI TIDAK MENERIMA SEBARANG TAG DARI SESIAPA


























KAIN BATIK DI TELUK BATEK

4:40 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Pasal teluk batik


Anyway...

sesiapa yg terlibat secara langsung ataupun tidak...

anda mmg cambest!!

kita mmg seorang pemakai kain batik di teluk batek yang paling shit tapi handal

ada banyak gambar

tapi bukan semua boleh diupload kt sini

angkara terlalu banyak gambar2 parti liar

perkara tak berakhlak

perlakuan tak bermoral

gambar tidak senonoh dan tidak berpakaian






hell yeah!!!





BITCH party!!





better than raya kat rumah minah2 dan mamat2 course mates yang kurang ditegur!!!
::credit tok sarah halimi



watak2 utama dalam tra-gedik kain batik di teluk batek.......(ada sambungan tapi xoxo tak bagi tulis)


HICOM

chief da mission -captain nopal the sparrow a.k.a penjenayah tempang type A
a.p.m - aiman tak kesah a.k.a pailang berdarah LVL 0
treasurer - alep perut
setiausaha kehormat a.k.a watak penting dan utama - aku kot



LOGISTIC

pilot - azrul haiwan laut
co-pilot - cho bvlgana (betul ke eja nih)
buruh perkasa a.k.a haiwan pesisir pantai yg comel - bos



FNB

chef type A a.k.a tukang perap ayam sekali tolong pangang - jebon


PNP

photographer a.k.a tukang menyemak dan tidak ada sumbangan - nazep khimar-wari



SPECIAL TASK

watak sampingan - bakh-ti-tuih



itu je kot committee kami..so sape nak join our next event or any inquiries plz contact us directly via email or fax..phone call is strictly prohibited...


our next mission - Vegas USA


gambar akan di-post kelak



ADAKAH SEJARAH BERULANG

12:44 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (4)

MUNGKIN SEJARAH SILAM AKAN BERULANG


MUNGKIN TIDAK



AKU YAKIN NASIB HENSET TAK SEPERTI WALLET



SO..


SAPE2 RASE ADA REMBAT HENSET BURUK AKU YANG KALAU JUAL PON X DE HARGA



TOLONGLAH PULANGKAN



PERGILAH REMBAT YANG LEBIH BERTEKNOLOGI DAN JUGA CANGGIH



KENAPA MESTI HENSET AKU



KEPADA RAKAN2




X PERLULAH SUSAH2 NAK CALL AKU




SAMPAI KE SUBUH ESOK PON X DE SAPE ANGKAT




AKU PERLUKAN MASA UNTUK MEMPUNYAI HENSET KEMBALI!!!


TEST YOURSELF (PART 2)

8:30 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

minngu ni amatlah best

semua paper cam shit

saya mmg kurang bijak

sapalah saya

hahaha..

untuk pengetahuan ramai










aku lagi bijak dari nasri azlan ngan amir

TEST YOURSELF (PART 2)

8:30 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

TEST POWER ANDA PASAL "TEST" SIKIT

10:00 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (4)

Masih ingatkah anda pada kata2 sebegini???

disebabkan sudah 2 minggu test yang berpanjangan...

banyak ilmu dan macam ragam manusia yang saya dapati

dan banyak juga quatation2 yang perlu anda tahu dan amalkan




quatation2 ini perlu dirahsiakan identiti pembawanya untuk mengelakkan isu bokot barangan buatan malaysia tidak berlaku lagi



sila isi tempat kosong sendiri





sepro 1(CAB 2034)

2-9-2009/ LH1/ 2.30 PTG


Sebelum test

1)adib : weh camne nak wat ni?? ni haa..mccabe theile nye cari q ni...
___ : ko kene blaja dari basic..x blh men hafal je dib
adib : boleh kot..bkn pntg pon..gambar ni just nk tunjuk je
___ : ko kene belaja dari asas cam aku...

2)adib : weh ___ x stadi ke??
___: aku present pcs sok doh..aku redho.
adib : ooo...sket pon x nk??
___ : aku x berharap sangat dib...sok tiru ko eh..

3)adib: weh buat tutor weh
___: aku da buat tapi 2 soalan
adib : zzzzzzzzzzz

4) adib : ____ "ch" x stadi ke??
___ : die kan kool...eh ___(rujuk soalan 2) ko pon nak jadi kool gak ke??
adib : hehe

5) ___: sape ade pembaris panjang??
adib : (wat x tahu sambil melihat graph mccabe)
___(rujuk no 2) : ko ada pembaris panjang dib
adib : nah!!
___ : weh ko kate tadi x de
adib : bile lak aku ckp x de..aku diam je kot tadi
___: tahi la ko dib..jambu ___(rujuk soalan 2)


selepas test

1) adib : stage ko dapat bape?
___ : 10
___ : 13
___: 12
____: 16
adib : ?? mane satu nih??

2) adib : weh ____(rujuk soaln 2) aku ada silap dowh
___ : yang mane..byk ke
adib : teruk gak r
___: laa..x pe r..aku redo dib..terima je.aku x harap ape pon
adib : (mamat ini memang kool)


COMET (EBB 2043)
8-9-2009/MAIN HALL/5.15 PM

sebelum

1) adib : weh ____camne nak wat yang itteration nih
___ : ko kene belaja dari asas
adib : asik belaja dari asas je bila nk pandai
___ : ko kene belaja dari basic klo nk pandai cm aku

2) adib : weh ___ nk buku comet aku
___ : dah x de dowh..sape tah amik..(sambil buat muka risau)
adib : emm..x pe r..klo jpe bagi aku balik
___ :okes (sambil tersenyum di dalam hati)

3) adib : cmne nak LU nih
___: aluladumbaurdix
adib : cmne2
___ :aluladumbaurdix
adib : aluladumbaurdix
___ : yeah...x boleh U x L kene L x U
adib : o..ye ke

4) adib : weh ___cmne nk pivot ni
___ : ok..dalam banyak2 ni mane satu paling besar
adib : fish r.yang tu dak tadika pon taw
___: tu r basic die!!
adib : oo..ye ke

5) adib : matrix senang kot..baik ko skor..standard sekolah menegah je
___ : sekolah menegah ape..sekolah rendah lagi aku da belaja
adib : dari tadika sebenarnya ku dah tahu
___ : kalo ko nak tahu..lahir2 aku da tahu dah..aku kan bijak x macam ko!!

6) adib : weh ___ lepak ngan ko weh..dak ni g makan
___: ha buleh2
adib : tadi budak ni cerita suara k__ sedap dari ko
___ : eh
adib : tah aku x pnh lak dgr die memekak cm ko kat sebelah aku
___ : suara die mmg sedap pon
adib : (untuk bagi moral support dan kembalikan maruah sebagai vokalis virtuoso)
tapi..ko pon sedap gak..!! ko masuk r talent search..aku dgr k___ nk masok
___ : (dalam hati) wat pe..kompem2 la aku mng..suara aku kan sedap


selepas test

1)suara ramai manusia..tida dapat dikenalpasti siapa penyampainya...

____: fish!! kene pakai 2 kalkulator
____: akak yang pakai skirt tu peha x besa lak
____: asal skirt die paras meje je
____: aku cop kakak 2..
____: die bagi soklan x senang lak kan!!
____: cmne nak derive tadi??

2) adib : weh ko dapat jawab x
___ : senang kot..aku da tido2 da tadi..aku kan bijak

3) adib : weh ko dapat jawab x
___ : boleh la
adib : aku cm x ckp mase tadi
___ : sng kot!!

4) adib: weh nampak walet aku
___(rujuk soalan 3) : aku kat bazar...

selepas seketika
adib : kat bilik ko ada walet aku
___ : tadak!!
adib : damn!!




p/s: the moral of the story...test tu mmg susah..sepro pon budak yang belaja dari asas pon dpt 20..anda yang menghafal rumus bagaimana pula???siapa makan cili terasalah nak minum air!! aku cume suruh korang isikan tempat kosong dengan nama2 yang korang suka...


RUMAH DAN BERBUKA

5:03 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Best gak bukak pose kat umah

dapatlah makan makanan menarik

tapi aku x leh cerita

nanti korang jeles

so..

kepada muslimin dan muslimat

selamat berbuka puase...






dari..


JEBON

YOU'RE THE MAN!!

10:47 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (20)

MUHAMMAD ARIF BIN MOHAMED YOUSOP



thanks for willing to be my perfect bro..

you're da man

may Allah bless u..

thanks for da previous lesson...

i hope u know

i really miss u

love u very very much


****************************************************************************

don't cry my bro..

everyone will die soon

such a butterflies and hurricanes

EITHER NOW ON OR LATER

but Allah love you so much

in ramadhan and friday

what a wonderful, perfect day!!

although dis year we raya without u

but our heart still remind u wherever we go

whatever we do

although how hard dis man to accept it


****************************************************************************

don't tears my bro

we always pray for your success

such al-fatihah and yassin

for your new life

your new world

though your responsibility dat you give

very hard to hold it

but

i'll take it with my open heart

as new brother in dis family

as a leader man!!

hope you will rest in peace

AREP....

salam....


*************************************************************************************




Butterflies And Hurricanes - ~MUSE~



change,
everything you are
and everything you were
your number has been called
fights, battles have begun
revenge will surely come
your hard times are ahead

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

change,
everything you are
and everything you were
your number has been called
fights and battles have begun
revenge will surely come
your hard times are ahead

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

don't,
let yourself down
don't let yourself go
your last chance has arrived

best,
you've got to be the best
you've got to change the world
and you use this chance to be heard
your time is now

APA YG ANDA PERLU TAHU PASAL DUGONG

7:55 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (2)

Disebabkan aku terpaksa menjaga dugong

Aku akan cerita sedikit

Apa yang best tentang dugong

Orangnya kah??

Tandasnya kah??

Pak gadnya kah??



Okes...mula2 anda perlu tahu camne cara untuk qualify masuk disini


1)Anda perlulah bungkus badan anda dengan selimut yang tebal dalam masa 48 jam..Oleh itu badan anda mampu untuk menjadi panas dalam tempoh terdekat..(dengan kata lain menecah suhu yg tinggi dalam 39degC)

2)Amik hingus pembawa wabak dan letakkan dalam mulut anda (sedap weh..sape nak aku nye)

3)Cari pembawa dan letak muka anda betul2 di mulutnya supaya bila die batuk terus masuk kat pale hotak anda

4)Apabila pergi ke klinik..buat muka yang paling serabai yang anda boleh buat...(ini x bermakna muka ayap baru bangun tido. x pon seperti rambut keteng)

5)Jangan lupa pakai jeket yang tebal ketika ke klinik supaya suhu badan ada tidak terdedah ke persekitaran dan mengurangkan takat didihnya

6)Cari sesiapa yang boleh menghantar anda ke klinik untuk menunjukkan bertapa sengsara nya penyakit anda

7)Jangan lupa sebelum pergi klinik jangan makan apa2..ini akan membuktikan bahawa anda hilang selera makan

8)Jangan menunjukkan simbol yang anda terlalu gembira untuk terpilih masuk ke duyung dihadapan doktor..tetapi tunjuklah muka pasrah dan rendah diri


Skarang anda perlu tahu apa yang ada di dugong


1)Anda akan menjadi anak raja kerana ada orang sudi mengambil dan menjemput anda ke klinik dan mengemaskan pakaian anda

2)Setalah sampai..anda jangan terkejut bila pak gad bertanyakan anda "ko mahu puase ke x esk??..nah ambil borang ini"..ini akan menjadikan diri anda terfikir dua kali untuk mengisi borang yang ada kolum tok puasa mahupun tidak

3)Anda jangan terkejut bila disekeliling anda kekurangan orang..(ye r..1 blok ni ada berape org la sgt)

4)Anda jangn terkejut bila ada orang yang makan dengan enaknya pada waktu tgh hari..(termasuklah aku hari ini...weh ini kebenaran doktor ditambah restu mak aku!!)

5)Anda jangan pelik sekiranya anda berfikir dua kali terhadap makanan yang diberikan samada makanan manusia ataupun kucing..(da sakit2 berkira lak..makan je r!!kat rumah pon nasi ngan telur je..sini ada ayam pe)

6)Anda jangan hairan bila anda tiada eksesori dan juga langsir

7)Ada orang yang akan mengejutkan anda diwaktu pagi..(beskan!!..cm kat rumah)

8)Dan paling penting sebelum sampai disini pastikan henset ada dicharge penuh dan ad kredit supaya mudah berhubung dgn dunia luar dengan kata lain menyusahkan orang lain jika mahukan makanan yg enak lagi


COOL FEVER

2:21 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Akhirnya..

Setelah kian lama berusaha..

Akhirnya aku berjaya gak dijangkiti wabak

Aku tidak berbuka dengan teman2 hari ini (x bermakna daku x puasa ye!!)

Tiada siapa ambil peduli

Tp post kalik ini..

Nak ucapkan terima kasih kepada manusia2

yang bernama

nuradi-bagi aku cool fever
anis-bagi aku soup
peja-bagi aku men psp
cho-teman aku g kafe


da la tuh..

aku nk tido

badan sudah lemah

selamat malam

FAKTA DAN AUTA TENTANG ADIB YOUSOP

10:52 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (20)

Semua mesti kenal kan dgn adib yousop. Die selalu jalan sorang2 pastu tetibe die gelak sorg2 pastu ckp2 da penat baru berhenti..Budak ni biasenye berpeleseran dipoket D dan v5. Jika anda ada erlihat die..jangan takut2 untuk tegur die..Die x ganas dan x menyerang bila berhampiran..

Sebenarnya..saya sudah lama kenal dgn budak ni..Die okay sebenarnya,cuma ada konflik dalaman yang tidak dapat diluahkan terbuku dalam hati terpendam menjadi bara menyebabkan insan bernama adib yousop ni die berperlakuan sukar diramal dan menjadi tanda-tanya kebanyakan musuhnya walaupun sebenarnya baik..Di sini saya ingin mengupas serba sedikit tentang musuh2 nya



RANKING INI DIBERIKAN PADA RATING MUSUH TERENDAH HINGGALAH YANG PALING TINGGI

10-BUKAN MANUSIA-Radio seberguna ini banyak kelebihan dan kekurangan..Adib tidak dapat mengulas beliau lebih lanjut kerana beliau akan hidup dalam dunia beliau walaupun apa jua sekalipun..


9-HASIMGO SETSUKE - Beliau ini seorang yang pendiam..walaupun begitu..die selau membuli adib dengan kata2 yang sangat pedas..beliau juga dikenali sebagai (machine-gun japanese trooper)..berpewatakan seperti yakuza dengan rambut yang disikat kemas kebelakang..beliau akan bercakap sehingga musuh lemah dan longlai seperti terkena tembakan machine-gun..


8-"S" GIRLZ- Kalau anda tersedar..Merupakan ketua kumpulan untuk GERAKAN WANITA YUNA...Gadis ini akan berjalan dengan pasukan tentera yang kuat..Pasukan tentera ini amat sukar dikalahkan oleh manusia biasa..Kehebatan beliau untuk memanipulasi kaum lelaki dan wanita dengan wajah dan gerak-geri kelentokan mereka menyebakan manusia lemah untuk bertarung dengan mereka..Kumpulan ini bermain secara blindsided ataupun backstab dengan mengeluarkan bisa2 dari belakang atau menyebarkan virus dari internet termasuk blog..Die juga selalu menghina adib tentang fizikal adib yang sedikit ganjil dan sering mengutuk organ tersebut...walaupun die pon sama je fizikal seperti adib tetapi masih tidak sedar..beliau masih lagi berpendirian 50-20-50 walaupun sebenarnya 50-50-50.


7-TENG-TENG-walaupun namanya seperti nama permainan..namun beliau ini juga amat berbahaya..selalu menyerang adib dengan menggunakan kuasa rambutnya..tidak banayak membuat jahat kepada adib cuma tahlah kenapa adib bagi die no ini..nasib baik kakak die lawa..adib pernah melamar tetapi dicerca dan dihina oleh beliau..


6-JEP"-Belaiu ini bermain agak kotor...beliau akan membunuh musuh sikit demi sikit sehingga musuh tidak bernyawa..kereta akan menjadi aset menarik ramai anak gadis untuk menyebelahinya..tidak tahu nak bagi no berapa...adib ckp letaklah no 6..


5-KUCING BERMISAI- beliau tidaklah seganas mana..cuma..tariannya menyebabkan musuh menjadi leka dan terkasima sebentar bila melihatnya..berperlakuan tidak normal di hadapan wanita tetapi ganas sebenarnya..mampu menyerang adib dari mana2 bahagian dan mampu meminta pertolongan dari orang2 kampung dan juga jin2 belaan rakan subahatnya..


4-THE PINKY!!-wanita ini mempunyai mulut yang amat leser..beliau dulu x sempat habiskan subjek sivik..cikgu die meniggal mungkin....beliau bertarung secara baik dengan menyerang dari bahagian depan..merupakan kakak kepada kucing bermisai...sangat ganas dan mampu menjadikan manusia kepada haiwan apabila terkena leteran beliau..walaupun begitu adib yousop jarang diserang di hadapan beliau cuma selalu kene tempias..


3-"N" WORD- BEliau juga dikenali dengan nama "awak tahu siapa"..Nama beliau tidak boleh disebut..jika tidak die akan menyerang bila diseru.berperlakuan vendermolt penjenayah alam mistri ini menggunakan kemahiran beliau berbahasa negeri dan juga kebijiksanaan dalam ilmu metafizik dan ilmu hisab menyebabkan kehebatan beliau selalu tidak dapat ditandingi..Seorang yang jujur,merendah diri (ini auta) dan sebagainya..Mempunyai satu nilai baik disebalik segala kejahatannya iaitu murah ilmu walaupun sebelum belajar dengannya anda terpaksa dimaki hamun terlebih dahulu..musuh ini agak ditakuti adib tetapi pada masa yang sama musuh ini juga menghormati guardian rumah adib..pelik!!! Rakan subahat JEP yang sentiasa berkomplot bersama untuk melakukan jenayah..


2-SGV-Merupakan budak motor yang selalu mengganggu kehidupan adib.Selalu menikam adib dari belakang dengan ayat manisnya.manusia ini bertalam2 mukanya...jika anda rasakan dipagi hari anda berkawan dengannya..awas!! anda patut membuka blog anda untuk lihat diri anda teraniaya..walaupun di pagi hari manusia ini bajet caring bagi air mahpun mengiakan kata2 anda..tapi anda masih perlu berhati2..manusia ini mempunyai agenda yang sukar diramal dan difahami..manusia ini juga akan mengeluarkan kata2 pedas tanpa mengira warna kulit dan bangsa..die juga mampu mengeluarkan bunyi2 pelik selepas berpuas hati XOXO dan itu merupakan tabiat buruknya yang sukar disedari oleh manusia biasa kecuali adib. Berhibernasi dengan kadar yang tinggi untuk menjana tenaga ketika menyerang musuh..Selalu menyanjung tinggi kunig diraja (saya pun x tahulah mengapa)


1-T-ZACK-hanya 3 ayat sahaja yang layak untuk beliau








































ANDA MEMANG TAHI!!!




Kata adib ko memanglah layak dapat no-1!!!






Disini anda sudah dapat tahu dimana fakta mahupun auta..dimana zahir mahupun batin..Jika anda pembaca sekalian terdengar gosip2 mengenai keburukan dan kejahatan adib yousop..lupakan sahaja...Untuk memang taktik musuh untuk mengalahkan musuhnya yang lain...Apa yang anda baca ini adalah benar dan tiada penipuan........






PCSUCKS

8:06 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

DAMN



TERUK BABI AKU NYE PCS




WAHAI MAJIDIN





BAGI LA MARKAH TINGGI..





DAPAT 13 PON JADI AR





BUKAN KAMI X TRENING





CUMA X CUKUP MASA





HARAP ANDA PAHAM



CONVO FISH!! 2ND CHAPTER

7:56 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

DAY 2

pagi

jd marshall dodgeball..PANAS SHIT..

congratz sape yang kalah..

time yoe mmg kaki pukul sejati..

korang mmg style!!





malam

ayap pgg tangan amy search..

die memegang bukan dipegang ye!!

sarah gunakan aku tuk mengambil gambar..

aku pegang kete artis..

capoi bg aku cupcake..

sedap

tp ayap yang sihat dan banyak makan makan 4!!



DAY 3

pagi main panah2 babi..

malam

aku pegang kete artis

tulis no aku kat kete aizat

jadi tali..

SATU HARI YANG SERONOK!!










KEPADA SESAPA YANG RASA2 AD MENJAYAKAN CONVOFISH INI...



KORANG MEMANG SEMAT..



EVENT YANG WALAUPUN NAMPAK PELIK TAPI STILL BEST..





PEKMA,KUDIN,BATANG,RAJA,BORG,SHAHRIL,KECIK,AIN,QUWAK,FARAH,SHIRA,ZICK, ACAP,ZUL,AMIR DLL!!


KAMU MMG TERBAIK..I'M LEGEND!!!

CONVO FISH!!

2:44 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Day 1

Dikala petang tiba kami amat penat..

Setelah hujan lebat tamat kami berehat..

Setelah hujan selesai turun kami bertugas kembali..

Ketika hampir malam kami mendapat ayamas

Ketika malam saya mengiringi seseorang untuk makan..

Setelah selesai semuanya saya turut makan sekali..

Setelah itu saya pergi melawat ke gerai yang ada.

Kemudian saya menolong 1 2 benda..

Dan seterusnya saya diberi sedikit tunjuk ajar..

Ketika tengah malam menjelma saya penat

Tetapi kami ada sedikit tunjuk ajar kedua..

Kami dimarahi atas kebebalan kepala otak kami..

Mereka segan tetapi saya tidak..

Kerana saya tidak lakukan sebarang kesalahan dan juga..

Saya sendiri pon tidak mempunyai rasa segan.

Sebelum itu..

Saya berjumpa dengan ramai komuniti disini..

Mereka memuji baju saya..

Dan sanggup bertaruh dan bergaduh sesama mereka..

Tetapi yang muat hanya seorang...

Beliau berbadan bidang, sasa dan digilai ramai wanita..

Nama beliau dirahsiakan..

Tetapi apa yang saya tahu dia tidak bwk motor sem ini

Moto beliau warna diraja

Beliau suka tengok cerita hantu..

Tetapi beliau tidak gerun..

Kerana beliau sangat berani..

EG beliau dapat A atas hasil usaha sendiri..

KESIMPULANNYA

Beliau memang layak untuk baju itu..

UNTUK ESOK..

SAYA AKAN BAGITAHU ESOK..

TAK PON LUSA..

TAK PON TULAT..

TENGOKLAH BILA2 SAYA SENANG..SAYA TULISLAH!!



TENG...

BLOGGER MADNESS

5:05 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (6)

AKU DAH MULA SUKE BLOG!!

TEMPAT CERITA BENDE NGARUT2..

KUTUK2 ORANG

MEMANG BEST!!

SO AKU NAK PESAN KEPADA BLOGGER2..

JANGAN LAH KECIK HATI KALU KENE KUTUK..

ATAUPON NAMA NAIK DALAM COMMENT MAHUPUN POST..

BIASELAH..

BUDAK2 LA KATAKAN..

SENANG2 MAKI LA BALIK DENGAN ALTERNATIVE YANG TERSEDIA..

credit tok: sgv,sang'c',si gediks 's',si poyo 'n', sebende 'ac', ny jer,iota, a, "JEP1234",dll

NAMA2 INI BANYAK BERJASA DALAM MENJAYAKAN BLOG AKU..

TANPA NAMA2 INI..

X DE LAH BLOG YANG BEST..

YANG BOLEH DIKUTUK SENANGTIASA..

p/s : tp sgv main kotor..x update blog..FISH r..cuak kene comments..

SO..

TERUSKAN USAHA UNTUK CARI AYAT YANG BERKIAS..

SUPAYA PROSES MEMAKI HAMUN BERJALAN NGAN LANCAR..

TAHNIAH DIUCAPKAN..

daripada:jutawan hai-o
(saya juga orang kampung anak petani, cucu nelayan yang berjaya)
_____________________________________________________________________

QUOTATION OF THE DAY

"BE a perfect student,DONT be a bookworm loser..."
(sang "c" : 1923-1956)
Dean list idaman rakyat jelata,Dean list juge ibarat neraka,KUNING diraja mengapa dijaja,Adakah impian rakyat serata negara.
(sgv : 1230-1314)



CEREKA SEORANG PANGLIPURLARA (PIGGGY BANK)

8:50 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Ada banyak yang best sejak dua menjak ini. Tidak lah sebest berborak dgn sgv dan mengutuk sang 'c'...tapi best la jugak..

(*best = seronok sampai rase nak buat sesuatu yang tak bermoral).

Ceritanya bermula daripada hari yang luar biasa..


______________________________________________________________________________


KHAMIS (6/8)

Hari ini aku tak keluar langsung..

Tapi..apa yang best eh??

Yang bestnya aku berposa dowh!!

Cool x??? (*puasa = puasa sunat (x=) puasa ganti)

So ad banyak bende aku makan hari itu..



Bende 1..p/s : ini bukan heineken ataupon jack daniel mahupon alcoholic beverage yang lain


Bende 2..
p/s : ini adalah halal dimakan tanpa unsur2 yang meragukan


Bende 3..

p/s : ini bukan anak babi golek


Bende 4..p/s : ini ialah..korang paham2 la sendiri


Ad lagi sebenarnya tapi aku tak makan bende2 yang lain..so aku tak leh nak tunjuk gambar itu..



KESIMPULANNYA..BEST X BERBUKA POSE DI RUMAH???

_________________________________________________________________________

JUMAAT (7/8)


Tak de bende juga yang menarik.

Bangun pagi da tengah hari

So sempat la jamah nasi goreng pastu pergi semayang (* semayang jumaat ye rakan2 bukan zohor mahupun qada' subuh)

Balik semayang makan satu bende....



Pastu da kenyang balik umah

Balik tu pon x wat ape cume ad minum satu bende




Lepas tu..mlam ad beli satu bende.....

Harga ditawarkan RM120

Setelah berkompromi atas dasar melayu tolong melayu dimana konsep ini ditentang keras oleh JACK atau nama sebenarnya ialah JACKO atau syazwan rusli yang beranggapan boleh merugikan dan tidak memajukan biznez melayu..Yeah!! MELAYU boleh!!

Dapatlah RM100

Setelah diungkit kisah lama dimana penjual berhutang RM5 kepada pembeli

Maka dapatlah RM 95

UNTUK...


*ini barang diimport dari negara kejiranan serantau kediaman jack..FUCK US!!

Puas ati lah!!

Eh sebelom tu..

Disebabkan hari terakhir di kl.

So rakan2 buat majlis perpisahan bajet tacing

Amat lancau sekali disitu

Tapi ok gak

Dapat makan free satu bende lagi serta satu minuman



PUAS HATI DOUBLE!!!

*credit tok nazep kerana tolong aku

_____________________________________________________________________________-

SABTU (8/8)

Di pagi hari macam bese..

Bangun pagi dah tegah hari sebenarnya

mak sudah masak sesuatu

dan juga bungkus sesuatu

untuk dibawa pulang

kejayaan dari hari khamis menyerlah hingga ke saat ini

SEHINGGLAH!!

Tiket kami kol 8.30pm

Aku di stesen ktm mid pada pukul 8.00p.m

Terpapar pada skrin tren akan bertolak ke rawang dalam masa 15mnt lagi

So aku tunggu

Tepat jam 8.15 pm

Ad suara minah bangsat cakap

"tren shuttle ke rawang akan tiba dlm masa 13mnt"

Dlm hati aku "wtf!!!"

X pe tunggu dan setelah tren tiba dalam waktu dicadangkan

Boleh lak nk lepak kl sentral lama2

FUK ar!!

Dah la beze 2 stesen jalan kaki lagi cepat kot!!

Akhirnya tiba di pudu pada jam 8.46 dan gagal menaiki bas dan terpaksa beli yang baru

Bas berikut pukul 10.15p.m tapi die buat bangsat sebab grk kol 11.30.pm

Ad 3 orang rakan sekelas di dalam bas itu tetapi kami tidak berborak


Sampai UTP TEPAT JAM 2.30 a.m (AHAD 9/8) YEAY!!

DAN SAYA JUGA BEBAS DARI MENGHIDAP PADEMIK SELESEMA BABI YANG MEMANGLAH BABI (SUHU BADAN AKHIR 36.5*C)


Kesimpulannya..

1) Langit x selalunya cerah
2) Jangan lah gedik2 nak g mana2 klo da tau bas tu lagi 30 mnt agi pastu pulak naik komuter kerana ktm dibawah pengaruh yahudi
3) Jangan pikir kalu makan sedap2 di rumah kat sini korg boleh makan sedap
4) Jangan lupa bayar utang tiket bas..DAMN!!! credit untuk CHO!!

ABES..TAMATLAH EPISOD SUKA DUKA SAYA..WUHHUU!



SILENT MODE!!

3:08 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

X de banyak cite nak pos..

since aku da sampai rumah

so x de mase nak post blog ni..

nak spend sket masa ngan rakan2 ngan saudara mara..



AHAD



Hari pertama aku dirumah..

Pagi ku tidur sampai ke petang. Terjaga pada pukul 4.00ptg..

Wah lamanya tidur..

Pukul 5 mandi dan lunch sekali ngan high-tea..

Pukul 8..

Kakak ajak makan pizza.

Pukul 12mlm... makhluk2 dan kupu2 malam ajak keluar pegi danau

Pukul 3..sampai juga di rumah

Pukul 4.. TIDO



ISNIN


*Sila rujuk jadual di atas



SELASA


Pukul 1.00 pagi..

Jalan2 di danau..

Ada orang buat shooting ('mek' yang belakon cerita salam pantai timur oo!!)..

Aku inter-frame..kejap2

Tak beli buah tangan dan cenderahati

Balik dirumah

Post blog..

Tidur.



Itulah apa yang aku buat sejak beberapa hari ini...amat busan...aktiviti yang dilakukan terlalu sama dari masa ke semasa..cuma masa yang menuntukan...cerita lanjut akan dikarang pada waktu dan ketika lain..aku tak de mood nak memaki hamun orang pada hari ini!!

EVACUATION

1:20 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (3)

Ada banyak yang best dengan yang tak best klo utp di tutup...

Antaranya...



YANG BEST


1) Tak yah ar aku susah2 nak pergi kelas pagi2
2) Tak de lagi meeting yang mengganggu hidupku
3) Tak de lagi diganggu oleh manusia2 yang sentiasa cemburu dengan kelebihan diriku
4) Tiada lagi s,c,a,n,aj,ac,ad,sgv,sm dll..so tak perlulah susah2 nak reka ayat untuk berborak dengan mereka lebih2 lagi dengan sgv
4.1) Tiada lagi pendengar2 setia yang mendengar cerita2 bohong aku terutamanya sgv yang selalu mengiakan kata2 ku.
5) Tiada lagi suara2 merdu yang bernyanyi2
6) Tiada lagi sponsor
7) Tidak perlu merlihat muka2 hensem yang menyebabkan jiwa kacau seketika
8) Tiada lagi wajah2 anggun tetapi memakai tudung melekap
9) Tiada lagi "mitos dean list"
10) Tiada lagi XXL
11) Tiada lagi bontot lebih, muffin top, whale tail dll
12) Dan banyak lagi..




*******************************************************************************************************



YANG TAK BEST



Plusliner SERI ISKANDAR --> KL

Tambang RM 15.10
Surcaj bahan api = 30%

JUMLAH = RM 20.40

*Untuk perjalanan sehala


________________________________________________________________________________

Mamak dan makan ( Jumlah untuk sehari)

RM 1.50 per 1 sesi makan

Extra = RM 2.00

Danau = RM 2.00




___________________________________________________________________________

CIMB BERHAD

AKAUN STATEMENT

MR. MUHAMMAD ADIB

SAVING ACCOUNT



ACCOUNT ENQUIRY

Balance = RM 13.00+RM 10.00 (jumlah wang dalam tangan)


___________________________________________________________________________

Kesimpulannya..

Perlukah aku pulang.....

AKU DAH GEMUK!!

8:37 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (3)

9.00 p.m. SELASA

1)Baju s.k hitam, body fit
2)Seluar jean levis pasar mlm
3)selipar

setelah beberapa ketika....

tgk cermin

*********************************************************************************************

HAZARD

eh bontot nampak besar

PRE-CAUTION

sweater romp yang ada belang2

RESULT

dapat cover bontot

Tahniah!!





__________________________________________________________________________________

7.30 a.m. KHAMIS

1)Baju giordano hitam, body fit
2)Seluar jean romp
3)kasut
4)beg mont blanc

setelah beberapa ketika....

tgk cermin

*********************************************************************************************

HAZARD

eh bontot terkeluar

PRE-CAUTION

letak beg kat belakang sambil menutup punggung ketika berjalan

RESULT

tiada lagi bontot

Tahniah!!







_______________________________________________________________________

8.30 p.m. KHAMIS

1)Baju sk hitam, body fit, v-neck
2)Seluar jean romp
3)selipar

setelah beberapa ketika....

tgk cermin

*********************************************************************************************

HAZARD

bontot yang besar dan terkeluar

PRE-CAUTION

?

RESULT

Tiada idea??..Tidak berkeyakinan untuk bermesyuarat!!


TAHNIAH!!!

_______________________________________________________________________


Kepada sesiapa yang mengalami masalah seperti aku..silalah bersedia membeli seluar yang lebih besar.. mana tah nak campak punggung ni. Sapa nak sikit aku boleh bagi.. Aku nak kuruskan diri bulan puasa ini...



Aku still pelik..asal lemak aku bertakung kat bontot ini..tak nak pulak die singgah kat tempat lain!!


AKU DAH BERFIZIKAL SEPERTI CHAPOI DAN SARAH!!! TIDAK!!!!!!


DAMN YOU LITLE BUSTARD!!

9:37 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (3)

Tak de pon motif post kali ini..

cuma amat penat..


dan tertekan sebentar


so untuk hilangkannya..


cuma ada satu cara.


dengan mencarut dalam post..


So sesiapa yang rasa tak nak dicarut
baik keluar sebelum terlambat


Tak de faedahnya baca blog ini kalau dicaruti


Lebih baik tengok elearning mahupun utp website


prism pon bagus gak


bagi sesiapa yang berkenaan
bacalah ayat2 dibawah ini

tatap puas2 pastu hafal sampai masuk kepala otak


pastu fikir baik2 time tido
pastu

kalau rasa da tersedar pergi bukak tingkap dan terjun jauh2


sampai BERSEPAI usus perut!!


kalau tak mampus2 lagi..


pergi panjat balik bilik korang pastu terjun sekali lagi


kalau rasa nak umph!!


datang bilik aku sebab kat tingkat 5..

cepat sikit orang tua cakap..


ok..lah!!


bersedia untuk DICARUTI..




*************************************************************************


F#@K YOU!!!



ASSHOLE!!



HEY, BITCHES!! YOU SON OF THE BITCH!!





F#@K YOU MOTHER FUCKER!!


note : #=U, @=C



p/s : post kali ini TIDAK melibatkan rakan2 terdekat dan classmate aku.ok!! So tak perlulah kamu2 susah2 nak carik kesatuan untuk memboikot barangan2 buatan aku & co!!
pechenta seni memang selalu jiwa kacau..damn ass!!