KING OF PAIN

9:10 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)

Tepat jam 12 tengah hari..28 Jun 2009.. Semuanya telah pergi buat sementara demi berjuang di tempat orang.kembalilah episod duka lara aku yang penuh dengan ketiduran dan kemakanan. Esok pula...bermulalah pengembaraan lain yang akan mengajarku hidup ini demi bertapak dengan teguh di muka bumi ini. Manjadikan diri ini lebih baik dari hari sebelum. "Huh..banyak lagi yang nak kena belajar" keluh hatiku. Namun apa yang perlu aku lakukan adalah bersabar seketika. Tidak lama pun menunggu. Pejam celik dah satu minggu. Bumi kan berputar pada paksinya melainkan sudah sampai waktunya.

Wang tetap menjadi persoalan kelangsungan hidup ini. "Bila dah besar nanti nak kerje ape eh??"persoal diriku. Kalau kerja bagus duit mesti banyak tapi adakalanya duit pun menjadi masalah bagi sesetengah pihak. Bayar cukai kot. Tak pon selera besar. Kalau setakat paco rabanne black, bvlgari aqva, duhill x-centric tu bende kecil je. Boleh pakai buang agaknya. Tapi kalu nak kerja bagus mesti kena belajar pandai dan itu menjadi masalh utama hingga ke hari ini. Harap-harapnya scholar untuk bulan depan masuk seperti yang dirancang. Pengembarran di negeri orang dan daerah yang paling segar mungkin akan dibatalkan atas kekangan masa dan kos.

Investment bulan ini diharap berjalan dengan lancar seperti yang dirancang. Hujung bulan aku akan peroleh RM 35. Memang bijak tetapi nafsu dan kehendak sentiasa meguasai diri. Bila dicabar pantang mengalah. Menggadai harta dan nyawa pon sanggup. Dasar anak jantan. Secara tuntasnya "ITU MEMANG BODOH!! TAPI APA NAK BUAT". Tapi kalau difikir-fikir inilah masanya untuk bergaya. Ramai anak gadis suka. Haha.. memang mimpi disiang hari bukan setakat siang tengah hari dan malam pon nak kebas.

Rakan baru? Makin lama makin bertambah fan aku. Makin ramai yang mengenali aku. Makin ramai yang mempromosikan aku. Makin ramai yang bercakap tentang diriku. Tapi baik buruk aku tetap terima dengan berfikiran matang walaupon perit dan tertekan. Biasalah..sayakan budak baru belajar. Kalau salah kutuk belakang-belakang sudah. Kalau kutuk depan tu boleh tapi karang ada yang makan pakai tube.Lalala...Memang aku nak ucapkan bilion terima kaseh pada sesiapa yang terlibat mahu pon tidak secara langsung.

Susah jadi king of pain. Banyak bende nk kene tempuh ada yang petik jari da setel ada pulak sebaliknya. Tapi aku yakin masalah aku ini mesti boleh selesai. Doa dan usaha mesti kene ada. Kalau sesiapa ada beran cabarlah itu title KING OF PAIN.

XXX or XxX or xXx or xXX

6:26 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Followers!!


Finally...ada gak yang sudi untuk menjadi followers aku (itu pon setelah disogok dan diyakinkan beberapa kali terhadap kemampuan AMOE yang bakal menjadi 2nd Malaysia Today.


Thanks kat empunya blog XxX.


Barulah rasa cam cool sikit ada followers (eceh...)..


(blog didalam lingkangan bulatan bewarna putih adalah amat bahaya dibuka dan mengandungi unsur2 yang tidak bermoral dan tidak sesuai ditonton oleh lapisan kanak2 dan warga tua)


Hope after this makin banyak yang sudi untuk follow cirita warga manusia yang tidak bermoral di dalam blog ni.


ADIOS GOZAIMAS


26 --> 19

8:10 PM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Keseorangan meninggalkan kesan mendalam di dalam jiwaku yang sentiasa diselbungi kesepian.. Tanpa rakan-rakan,teman seperjuangan dan matlamat hidup..segalanya terpahat sedikit-demi sedikit tanpa ku sedari masa senakin mencemburui diriku ini..manakah tidak, sem baru akan bermula di dalam tempoh beberapa minggu lagi tetapi makin hari diriku merasai begitu jauh dengan tanggal tersebut.. "19 bila kah kau mahu muncul!!" bisik hatiku.. Jelas..kini aku mengharapkan sinar baru akan terpancar dalam tempoh yang singkat supaya dapat menceriakan kembali diriku..

26 Jun..hatiku kembali gembira..tetapi terkilan juga sekali sekala. gembira kerana mereka sudah pulang untuk meuangkan masa bersama..kini ak mampu melepak,berborak,mencarut dan sebagainya kerana masih ada lagi yang turut serta memeriahkannya..terkilan kerana mereka lantas akan meninggalkan ak dalam tempoh masa yang terdekat ini. juga penagguhan untuk pulang kerumah juga amat mengecewakan dan serba sedikit mersakan bersalah.

Hahaha..ayat yang aku buat ini memang sedap dididengar. Macam ayat novel ada, macam ayat dalam cerita filem pon ada macam ayat perempuan pon ada..tapi inilah yang aku rasa dalam tempoh beberapa hari ini dan akan datang..ketiadaan wang sedikit sebanyak berikan impak negatif terhadap pertumbuhan dan kesihatan aku kini. Mengharapkan belas ehsan rakan memanglah mudah tetapi perit..Ibarat menabur budi di tempat orang sentiasa menunduk pada si tuan.. apa yang aku mampu kini adalah untuk meminimakan pengunaan biaya ku kini..

Kepada mereka2 yang berkenaan..baguslah korang dah balik..tak de lah aku lepak sorang-sorang.. aku janji bila aku dah ada duit balik..aku bayar. Mengharapkan matahari timur kembali bersinar..26-->19 aku akan tunggu kau sehingga kau muncul.!!

ALIEN DATANG MENYERANG BANDAR K.K!!

3:05 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)

Ad je keje ak pagi2. Kalu x disuruh call comp kne lah buat keje berfaedah yang lain. Nak dihitung duduk rumah pon banyak lagi bende bes boleh bwat. 2 la..x de keje nk gedik2 g carik. Member pon da rmi balik msia. x de r bosan sangat kalu duduk kat rumah rupanya. x pon men dota spi nk muntah. Bkn mng pon. celake nye AI. bagi r can ak nk mng. boleh r 2 lwn 5. bak dtg sket tgk. hahah..cm bese r..hero terkini..sladar.

(sim city 3000 agak terbaik untuk dimain dan membuang masa)


Anyway..bkn dota pon ak nk cerita skrang ni..cuma nk bgtaw kat masyarakat dunia..main sim pon bes gak rupanya. baru la ak taw men sim 2 ad cheat. hahaha..trimas jepp..byk tolong aku membangunkan bandar k.k yang maju dan tersusun tapi malangnya diserang alien..tp cm x lagik pon ad game tu.asal elien die pegi serang rmh org..hmm masuk hari nih..da 2 hari ak keje sebagai pembantu peribadi rector. tapi malangnya makin bertambah hari makin menyusut lak duit dalam poket ak..Kak pelik gak..mcamana graf nih boleh lari lak..graf ln kot. kire bersyukur lagi kot ak mkn nasik kicap + telor..sdp 2 x de r ..msin cm baby.. tp ok r..ad lauk tambahan big mac..

Hmm..1 lagi..nysal lak ak x join educamp. da r dapat kupon ari2..dapar elaun RM50 lak tuh..damn r.. ianya amat diperlukan oleh ak dikala kegawatan ekonomi nh.. ssh tol r x de dwet... ak plan nk blk bvlgari marine nex month.. 2 pon klo dwet ak mncukupi.. member seangkatan boleh lak srh ak blk mggu nh.. sen lak x ckp.. kang x g lak mcm damn nganjing ak spi ke mati..weh penduduk kpg..tggu je r ak blk..ad dwet nnt ak folo r kamu2. f-word u s hole. haa..1 lagi..ak kne spend dwet ak nk g negeri yang teramt segar di msia..haa...boleh r stay ngan pot.lepak2 ngan makhluk bencengkerang tu

Ad seorang lagi makhluk yg suke habiskan dwet ak.. srh beli nh beli tu pastu ak abes dwet gelak.. damn lah itu bdk.. nama dan identiti beliau perlu dirahsiakan demi imej dan status beliau yg bakal menjadi jutawan bln dpn..hahaa..boleh r ak tangguh lagi nk baya utang ko. 1 lagi..hari ni ak mls nak bwat bold pastu ad tacap2 byk2. ak x de mase ari nih..

K r.dipenghujung cerita ak..korg tatap r blog template ak lama2..cantik gk ak bnde nh..ak br je rembat tadi..tp x dpt mcm yg ak nk r..tp ok kot..k r. mahu membuat perkara lain yang lbh berfaedah.. so calooo...

MASK BY CRUZADOS

6:32 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)



FINALLY!!



(TEPAT JAM 6.30 A.M)


(sesiapa yg x di-boostkan sori r.utk sesiapa yg terpilih tahniah diucapkan.haha.thanks J.E.C.K.O aja aku buat bende x berfaedah nih.memang b'kesan utk membuang masa lapang)


siap gak pic editing aku nih..
nih sume angkara ACAK
penat ak buat cak demi ko..


tp cak ak x boleh nak ZOOM ko sorang
ko tu kecil sungguh


ak amk random
bagi sesiapa yang tidak dihigh-lightkan
sori r..x ckp mase..


anyway..


ENJOY LA TGK PIC NIH....




DAMN!!!

4:11 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)



DAKU SUNGGUH HAIRAN!!!



asal FONT ak nih bapak KECIK..
ak sendiri pon x taw ape ak tulis



DAMN!!!!




F-WORD!!


HARI BAPA UNTUK EN. YOUSOP

2:21 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (1)



Selamat Hari Bapa..bapaku..


Ak rase cm da lambat je nak pos..
Tp..kesah lak..
Time hari bapak yang paling aku suke..family dinner..
Rase cm nak melompat je..

Bagi aku..hari2 adalah hari bapa..
Klo 1 hari je hari bapa..
Tak de lah korang hormat bapak korang kan hari2..


(inilah gambar en. mohamed yousop..die mmg pandai nak pose2 dpn kemera nh..pic nih die amk time g holiday dulu...ketampanan beliau pon jatuhlah kat aku yang sering dicemburui oleh si capek NOPAL..)

Bapak aku lak namenya agak ganjil..
Di yelo pages sekitar KL/SELANGOR ad sorang je ejaan macam nih..
Tp market..
Macam org puteh..

Untuk pengetahuan anda2 diluar sana..
Bapak aku sebenanya org puteh..
Die pon agak lah puteh..
X mcm anak kesygn die nih..

Hehe..apa2 pon..

SELAMAT HARI BAPA UTK..
EN MOHAMED YOUSOP BIN LONG



(kan aku ckp..bapak aku org puteh..tgk name atuk aku ar)



HP Pavilion dv2600 MERAJUK LAGI!!

1:53 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)



AKHIRNYA..


Berjaya gak nk format komputer HPku yang dah berumur nih..sebaya umur die dgn Vladimer Piven...

Kalo nak dikutkan hatiku dan dorangan rakan sebaya seperti NAZEP (bkn name sebenar)..sudah lama kotak buruk ini bersemadi dgn aman di dasar sisa2 kumbahan pelajar UTP yang amat pembersih,

Tapi apakan daya..keadaan ekonomi global yang sedang merudum jatuh membantutkan usahaku..


"inilah rupa beliau yang begitu gagah dan sungguh matang"


Tapi daku rasa..kotak buruk ini masih boleh dipakai lagi dlm jangka masa yang agk panjang lagi..
Biarlah beliau berkhidmat dgnku sehingga titisan faiq terakhir,

Di kala satu ketika...imanku hampir tercalar dgn kehadiran
EGO (bkn nama sebenar atau nama sebenarnya ialah SHAHNIZAM) hampir menyogok untuk memalingkan cintaku terhadap binatang ini dgn wang ringgit..

Tapi syg la plak..da la
spesel edition..kt market pon da x de..
Sori ar bro..ko g carik r kt yik fong ke loyat ke leptop baru..damn r kamu..


p/s : tujuan ayat "spesel edition" tu diboldkan dan dibesarkan fontnya bukanlah nak menunjukkan bahawa aku mempunyai komputer yang semat,cool,market dan juga berharga RM 3900..
..ianya tidak ada kaitan dgn mana2 pihak dan tidak pun berniat untuk menyinggung watak2 utama dalam cerita nih..tiada haiwan atau manusia dikorbankan sepanjang cerita ini dipostkan..



~THE JOURNEY BEGIN~

12:48 AM / ~titik urine cruzados.inc / comments (0)


1st
post dari ak..
Byk gk bende nak ditulis
Asal ak amik title tok blog macam ni??


Ni gara-gara banyak bukak quotationspage.com..
Ayat yang mantop-mantop banyak menggoda aku
Lagi sedap dari title mengarut AYAP..


Remove Formatting from selectionPersoalannya sekarang...mane satu muke aku yang sebenar-benarnya?
Hint : Image dalam bulatan adalah seiras ngan diriku yang sebenar