ALIEN DATANG MENYERANG BANDAR K.K!!

3:05 AM / ~titik urine cruzados.inc /

Ad je keje ak pagi2. Kalu x disuruh call comp kne lah buat keje berfaedah yang lain. Nak dihitung duduk rumah pon banyak lagi bende bes boleh bwat. 2 la..x de keje nk gedik2 g carik. Member pon da rmi balik msia. x de r bosan sangat kalu duduk kat rumah rupanya. x pon men dota spi nk muntah. Bkn mng pon. celake nye AI. bagi r can ak nk mng. boleh r 2 lwn 5. bak dtg sket tgk. hahah..cm bese r..hero terkini..sladar.

(sim city 3000 agak terbaik untuk dimain dan membuang masa)


Anyway..bkn dota pon ak nk cerita skrang ni..cuma nk bgtaw kat masyarakat dunia..main sim pon bes gak rupanya. baru la ak taw men sim 2 ad cheat. hahaha..trimas jepp..byk tolong aku membangunkan bandar k.k yang maju dan tersusun tapi malangnya diserang alien..tp cm x lagik pon ad game tu.asal elien die pegi serang rmh org..hmm masuk hari nih..da 2 hari ak keje sebagai pembantu peribadi rector. tapi malangnya makin bertambah hari makin menyusut lak duit dalam poket ak..Kak pelik gak..mcamana graf nih boleh lari lak..graf ln kot. kire bersyukur lagi kot ak mkn nasik kicap + telor..sdp 2 x de r ..msin cm baby.. tp ok r..ad lauk tambahan big mac..

Hmm..1 lagi..nysal lak ak x join educamp. da r dapat kupon ari2..dapar elaun RM50 lak tuh..damn r.. ianya amat diperlukan oleh ak dikala kegawatan ekonomi nh.. ssh tol r x de dwet... ak plan nk blk bvlgari marine nex month.. 2 pon klo dwet ak mncukupi.. member seangkatan boleh lak srh ak blk mggu nh.. sen lak x ckp.. kang x g lak mcm damn nganjing ak spi ke mati..weh penduduk kpg..tggu je r ak blk..ad dwet nnt ak folo r kamu2. f-word u s hole. haa..1 lagi..ak kne spend dwet ak nk g negeri yang teramt segar di msia..haa...boleh r stay ngan pot.lepak2 ngan makhluk bencengkerang tu

Ad seorang lagi makhluk yg suke habiskan dwet ak.. srh beli nh beli tu pastu ak abes dwet gelak.. damn lah itu bdk.. nama dan identiti beliau perlu dirahsiakan demi imej dan status beliau yg bakal menjadi jutawan bln dpn..hahaa..boleh r ak tangguh lagi nk baya utang ko. 1 lagi..hari ni ak mls nak bwat bold pastu ad tacap2 byk2. ak x de mase ari nih..

K r.dipenghujung cerita ak..korg tatap r blog template ak lama2..cantik gk ak bnde nh..ak br je rembat tadi..tp x dpt mcm yg ak nk r..tp ok kot..k r. mahu membuat perkara lain yang lbh berfaedah.. so calooo...

0 comments:

Post a Comment